Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mhakkinen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Green Dayt akkor ismertem meg, mikor 1994-ben befutottak a harmadik nagylemezükkel, a Dookie-val. Persze sokan így voltak vele annak idején, nálam viszont ez azért volt érdekes, mert ekkorra már nagy rajongója voltam az olyan kaliforniai punkzenekaroknak, mint a Bad Religion, a Pennywise, a NoFX…..
mhakkinen 2017.06.21 08:11:58
@draz77: na igen, egy Rancid - Dropkikc azért atom lenne, nna, arra nem sajnálnám a lóvét. Billy Talentre menni akartam, de nem jött össze, de így annyira nem is bánom már. a GDről még annyit, ha levesszük a 45 perc sallangot, akkor ok lett volna, ezért nem is értem miért nem lehetett egy prögős bulit nyomni, ahelyett, hogy minden szám után rizsa, meg véget nem érőnek tűnő zenei "katyvasz". mire már felpörögtem volna, jött az"üresrész", ahol megint lelankadt a kedvem. így két választásom marad :D legközelebb vagy el sem megyek, vagy nem vetem meg az alkoholt és akkor nem vezetek :D az Arénának meg csak annyit, hogy ha már van kivetítő lehetőség, mert tudtommal volt olyan konci, ahol volt, akkor ne legyenek restek használni.
mhakkinen 2017.06.21 09:02:29
@draz77: egyetértek az elhangzottakkal. Anno a NOFX csinálta meg azt, hogy azét jött ide, mert itt még sosem játszott. azóta meg már vagy 3x jártak itt. én bizakodom, hogy a Rancidnek is ilyen puhatolózás féle volt ez az egész, mert az tény, hogy nem egy előzenekar státusszal kék itt játszani fél órát a népnek, az semmire sem elég :D reménykedem, hogy visszajönnek még a közeljövőben, immáron normálisan komolyan véve a történetet :)
Hellow! Új rovatunkban azok az albumok kerülnek a terítékre amelyek perfect közeli 10/9-es hanganyaggal bírnak. Nyugodtan lehet bárkinek terjeszteni őket, csalódást biztos nem okoznak senkinek ( persze csak ha jó hallású az illető). Hallatlan, mert megpróbálok minél…..