Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shava

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ több tévétársaságához hasonlóan tájékoztatni fogjuk a nézőket a másik csatornán látható meccs alakulásáról, illetve meg is mutatjuk kis képben a párhuzamosan zajló mérkőzés góljait. Amióta a bundázások elkerülése érdekében bevezették a párhuzamos meccsek…..
Elanot a 67. percben rúgta agyon a szimpatikus Tiote. Szerencsére a korábbi gólöröménél megmutatott lábszárvédőt visszatette a helyére, így képes volt megvédeni lábát a tripla, spirális, zúzódásos, horrortöréstől. Az orvosok szerint 2-3 nap kihagyás kell neki, súlyos…..
Flying Dutchman Új Apartheid? 2010.06.16 08:21:00
A focivébé eddig a gyenge játékról, az idegőrlő vuvuzelákról, egy béna gumilabdáról és a rossz közbiztonságról szólt, de a szervezők szerint a "legnagyobb problémát" a csinos holland szurkolólányok jelentik.   A Dánia elleni 2–0-ás siker után 36…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Shava 2010.06.15 11:08:03
@MEDVE1978: ráadásul úgy tudom csak pár éve lett "hagyományos hangszer" előtte egyáltalán nem volt közismert.
ANK-nak pl tök jó hangulata van a dobokkal, van ritmusa az egésznek, de ez....