Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisby

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A buzeráns, a faszpumpás meg a Gábor:  ..
kisby 2010.03.29 13:47:58
@laspalmas: nem különösebben vicces 1-2 beszólástól eltekintve, de nem hiszem hogy ezért annyira kapni fogtok.
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
kisby 2010.03.26 19:25:03
@Lone Wolf:

"@ColT:"Ami felháborító, számomra, hogy "a József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjelöltje. "

Ez lenne felháborító a dologban? Szerintem hosszú évek alatt Gyurcsányt és Orbánt is büntették már meg tilosban parkolásért, gyorshajtásért, vagy valami hasonló kaliberű dologért. Nem hiszem hogy ez lenne a történetben a legnagyobb tragédia.
Nyakó Pista délután bátran kiállt a sajtó elé. A sajtótájékoztató videója megnézhető, a sajtó néma csendben hallgatta végig Nyakó csapongásait. Senki sem kérdezett közbe, senki sem állt fel, hogy elég ebből, Nyakó úr! Szégyen ... A sajtó munkatársai nem nézték az…..
A Hannover Scorpions a negyedik helyen végzett a német bajnokság alapszakaszában. Az 56 mérkőzés alapján az Eisbaren Berlin kimagaslott a DEL-ből. Az első hat helyezett közvetlenül a negyeddöntőbe került. A Hannover ellenfele az ötödik helyen végző nürnbergi Thomas Sabo Ice…..
Napok óta szegény Brent Sopelen nevet a közönség mindenféle fórumokon. A 4-2-es Anaheim–Chicagón a vendégcsapat magasan szálló korongért ágaskodó hokisát valóban meglökték, de annyira aligha, hogy az alábbi videón látható tigrisugrást muszáj legyen végrehajtania. A…..
Jégkorong Stars-FTC 7-4 2010.03.20 19:34:00
Nem vacakoltak a csapatok, a negyedik percben már 2-1 állt az eredményjelzőn az első bronzmérkőzésen. Jánosi Csaba sérülése után gyors góllal tért vissza, ő egyenlítette ki Ennaffati vezető találatát. Az első harmadban hét gól esett, 5-2-re vezetett Williamson csapata húsz…..
kisby 2010.03.20 21:08:26
@Szoljanka: neeee:S
Sosem látott nagy csatát vív az OB I. elődöntőjében a Dab.Docler és a Vasas Budapest Stars. Eddigi négy mérkőzésükön mindig a vendégek győztek, kétszer ráadásul túlórában dőltek el a dolgok. Ma este hat órai kezdettel Dunaújvárosban mindenképpen döntés születik a…..
kisby 2010.03.18 15:16:14
@Kardos52: szerintem az lenne a normális ha be lett volna tervezve és HA mégsincs 5. meccs, akkor leadják a Box ismétlést. De hát annyi minden nem úgy működik ahogy kéne, miért pont ez lenne jó?:)
kisby 2010.03.18 15:52:29
@csakGabcsi: aki meg mondjuk miskolci de érdekelné azzal mivan?:/
  Kampányostobasági versenyünkben Nyakó István után Vona Gábor érdemli meg tőlünk az újabb svéd modellt. A komolyan vehetőségtől egyre inkább a torgyánizmus felé csúszó Jobbik-elnök tegnap a párt győzelmét és a gárda országkormányzását vizionálta, valamint a…..
kisby 2010.03.16 15:17:55
@gauche caviar: Szerintem a Jobbik soha nem vitatta hogya az itt élő cigányság ne lenne magyar állampolgár. De ha mutatsz erre vonatkozó kijelentést én készséggel elhiszem.
Hozzáteszem, bárcsak ott tartanánk, hogy a cigányság tömegével vesz földeket hogy dolgozhasson rajta. Csak hogy a példán továbbmenjünk:)
kisby 2010.03.16 15:39:24
@Beela: Svéd modellek posztolását támogatom! Jöhetnek szöveg nélkül is.
kisby 2010.03.16 16:39:22
@gauche caviar: Nem hiszem hogy ezt jelentené. A "bárcsak ott tartanánk" az én szóhasználatomban nem azt jelenti hogy egyik napról a másikra olyan mennyiségű földbirtokuk lesz amivel érdemben lehet is gazdálkodni. Vagy nálad igen? Világos hogy ahhoz hogy földet tudj vásárolni egy hosszú és nehéz folyamatnak kell végbemennie, ennek elkezdését viszont tényleg "akarni kell". Sajnos sokukból még ez is hiányzik, de ez már nagyon nem kapcsolódik az eredeti táméhoz.
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
kisby 2010.03.15 21:27:20
@Drewida: ilyen barmok mindenhol vannak csak a Jobbik körül vadásznak rájuk hogy lehessen mutogatni: "Lám ezek mind ilyenek". Ahogy te is teszed.
Pénteken megkezdődnek az OB I. elődöntői. A középszakaszgyőztes Dab.Docler azt a Vasas Bp. Starst fogadja, amelytől legutóbbi öt mérkőzésen vereséget szenvedett. A csata három győzelemig tart. Az FTC–Fehérvár párharc csak szombaton indul, mert előbbi csapatnak még be kell…..
kisby 2010.03.12 20:20:50
@moszkvicssluszkulcs: na igen. Lehet a vezetőséget ilyen olyan ügyek miatt kritikával illetni, de azért azt ne felejtsük el hogy ennek azért csak vannak anyagi vonzatai is, aminek a megtérítését vállalta a fradi az újrajátszásért cserébe.. Én eleve azt nem értem egyáltalán minek indult el a csapat ma hogyha tudták hogy a fradi eddig nem fizette ki amit ki kellett. Gondolom nem KPban rendezik le az ilyeneket.
Három mérkőzés van hátra az alapszakaszból, és két kérdés vár még megválaszolásra. A fontosabb, hogy a Ferencváros vagy a Miskolc lesz-e a harmadik rájátszásba kerülő csapat, a kevésbé lényeges pedig, hogy negyedik vagy ötödik helyen végez-e az Újpest. Hétfőn pont…..
kisby 2010.03.09 20:05:10
kisby 2010.03.09 20:19:26
@moszkvicssluszkulcs: azért arról ne feledkezzünk meg milyen töménytelen mennyiségű gólt kaptunk előnyben az idén.. Ez már nem 1-1 becsúszó hibát, hanem alapjaiban rossz előnyös játékot feltételez. És ez se javult így a szezon végére..
  A politikusbűnözésnek és nepotizmusnak hadat üzenő Jobbik hivatalos lapjában, a Barikádban izgalmas interjú jelent meg múlt héten. A Vona Gábor cége által kiadott újság főszerkesztője, Pörzse Sándor készített interjút Vona-Szabó Krisztinával, aki egyszerre a lap…..
Az élen állók nyertek az elődöntőbe igyekvők otthonában. A Dab.Docler mindhárom harmadot nullára nyerve szerzett három pontot a Miskolc vendégeként, a vége 0-6 lett. Borsos Attila három gólt, Kurt MacSweyn ugyanennyi gólpasszt szerzett a sok hiányzó miatt érdekes sorokkal…..
kisby 2010.03.05 23:32:42
@Miskolcifan: A jelenlegi forma alapján baromira nem érdemeljük meg hogy bejussunk a rájátszásba...
Ma este hétkor újabb két mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Tegnap a Volán bécsi vereségével eldőlt, hogy két kieső lesz, a harc egy továbbjutó helyért folyik tehát a Ferencváros, az Újpest és a Miskolc között. Annak ellenére, hogy a Dab.Docler és a…..
kisby 2010.03.03 19:11:40
@Theutus: ez engem is érdekelne.
kisby 2010.03.04 00:48:38
@pokerface: persze nem lehet egy kalap alá venni de kérdem én, akkor minek kéne történnie hogy életbe lépjen az a 4 meccses eltiltás? Még egy rongálás? Annyi esze talán még neki is van hogy ezt elkerülje ezután.
Ne érts félre nem tőled akarom számon kérni a dolgot, de ahogy mondod érdekes szitu. Merthogy ennek így semmi értelme nincs az biztos.

@Miskolcifan: jegkorong.tv/index.php?video_id=00216vm

1:45nél megnézheted az esetet
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
kisby 2010.03.03 11:43:53
@Gery.Greyhound: Valahol igazad van, szerintem se a legjobban válaszolta meg a kérdést de azt be kell látnod hogy:
a) a későbbi válaszadás levágásával kisé manipulatívra sikeredett a videó.
b) persze hogy fent van a honlapon a program de rengeteg ember van akihez csak ilyen formában jut el a program. És mindenki tudja hogy gyakorlatilag nincs médiajelenléte a Jobbiknak, ezért magától értetődő hogy azt a keveset amit kapnak hasznosan akarják kihasználni. Nem egyhónapos lefutott ügyekről és neonácikról(lásd Betlen) beszélgetni.
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
kisby 2010.03.02 21:51:34
@Borsy: köszöntem;)
A jobb helyzetben levő csapatok szoros mérkőzéseken nyertek a jégkorong OB I-ben. Miskolcon a Vasas Budapest Stars a statisztikák szerint sokkal többet lőtt kapura, el is húzott két góllal, de ahogy azt ebben a szezonban megszokhattuk, a Jegesmedvék nem adták fel, és…..
kisby 2010.02.27 16:53:23
@ynos: A Popovics család ügyes-bajos dolgaiba nem szólnék bele mivel nem ismerem annyira se őket, sem a kialakult helyzetet. Viszont akkor sem értem hogy teljesen jól működő sorokat minek kell szétbarmolni, pláne a bajnokság egy ilyen kiélezett szakszában. Egyértelműen látszott hogy nincs meg a kellő összeszokottság az adott emberek közt, legalább 25-30 percnek el kellett telni mire kezdtek egymásra érezni.
TJ fedőnevű munkakerülőnk küldte be a Palisade Guardian 2 linkjét (az első részről itt írtunk). „Új fegyverek új ellenfelek egy-két apró fejlesztés, jó idő elklikkelni” – írja emberünk, és igaza van: nagyobb fejlesztések tényleg nem kerültek a játékba, csak…..
A miskolci jégkorong fennállásának legjobb szezonját teljesíti, a játék képe és az eredményesség szempontjából egyaránt. Magyar Kupa-bronzérem, figyelemre méltó győzelmek kísérik a csapat útját, a szezonban minden ellenfelüket meg tudták verni legalább egyszer. Minek…..
kisby 2010.02.25 19:36:39
@szorgalmas: Ígyvan, Egri Úr például baromi sokat dolgozott azért hogy a miskolci jégkorong most ott legyen ahol... ;)

Lehet hogy ez panaszkodásáradatnak tűnik, lehet van is benne valami, de sajnos azt is be kell látni hogy a panaszok javának jócskán van jogalapja.

Kangyalék meg lettek verve, úgyhogy ez pipa.

Sator meg gondolom többször meglett hívva hivatalos formában, arra mondjuk kíváncsi lennék hogy milyen formában gondoltad hogy látványosan TVn keresztül meghívja. merthogy max a miskolci tvnél tud képernyőre kerülni az is biztos.

Azt meg hogy magába szálva pogácsát majszol csak olyan ember írhatja aki még nem találkozott a nevével. Szerintem a magyar jégkorongtársadalom jelentős része tisztában van vele milyen sokat learakott már az asztalra ahhoz hogy megengedhesse magának hogy így a blogon keresztül is hangot adjon nemtetszésének.
Enyhén debil grafika, cuki kerettörténet - és máris kész egy olyan játék, amivel pillanatok alatt elröpül az idő. A Sushi Catben adott a macska, aki egy kirakatban ülve meglátja élete szerelmét, azonban különféle akadályok állnak köztük. Ezekre pedig a megoldás nem…..
A Mol Liga-alapszakaszgyőztes Dab.Docler legutóbbi sikeres meccsei során előbb utolérte, majd meg is előzte fő riválisait az OB I. középszakaszában, ma pedig komoly előnyre tehet szert. Ez persze annak ellenére sem lesz egyszerű, hogy ötmeccses győzelmi szériában vannak.…..
kisby 2010.02.24 21:00:24
@Stommy: Pedig bizony nem kell olyan nagyon visszamenni ha 2+2+2t akarsz látni, múlthéten a miskolci Láda Petinek is volt egy ilyen szitu Vasas ellen.:D
Kezdjük a hetet egy kis agyatlan űrhajós disztrojjal. A Starmageddon éppen olyan „lőjél szét mindenkit, aki mozog, és a pályák között fejleszd az űrhajódat” játék, mint a Frantic, a Frantic 2, a Pixelvader, vagy a Red Fluxion volt, és semmi újat nem mutat azokhoz…..
Vastagbőr Olyan ismerősek ezek 2010.02.22 15:01:00
Ha már úgyis ilyen videós napunk van ma.... Itt a roppant meggyőző kínálat újabb gyöngyszeme, a lezuhant csurik kampányfilmje.  "Déja vu, lálálá......."   Micsoda önvallomás! Sehol egy politikus, sehol egy üzenet, felhívás, gondolat... csak a tavalyi…..