Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madeupname

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár-olvasó anya lányától elloptak két digitális kamerát a Szigeten, hogy utána előbb cinikus biztonsági őrökkel, majd lajhár rendőrökkel kelljen vívnia. Aktuális rémregény alant. Ha már az Inkal szóba került. A lányomtól és barátjától miközben a sátorban aludtak a…..
b. sörözéssel akarta elütni az időt, mire a pultos lány meggyanúsította a csaját - b. csaját, nem a sajátját -, hogy ellopta a hamutálat. Dráma! Tanulsága: dartsozni sopó dolog.Sziasztok! Ez történt velünk! A múlt héten a barátnőmmel egy közös cimboránkkal beszéltünk meg…..
Egy újabb érdekes anomáliára hívta fel a Homár figyelmét Indy, aki mindössze a hamarosan kezdődő angol bajnokságot szerette volna nézni. Igenám, de azt idén kizárólag az Eurosport 2 közvetíti, azt meg sajnos nem lehet fogni sehol kábelen, vagy ha mégis, kiderül, hogy az nem az…..
Néhány hónapja volt egy ukrán határátkelős sztorink, amiből született egy használati útmutató Ukrajnába tartó kezdő utazóknak. Viki leveléből most azt tudjuk meg, hogyan működik a rendszer visszafelé, azaz miért is kell 3-4-5 órát várakozniuk a cigarettacsempészeknek.…..
A backdoor kommunikáció természetes élőhelye a toalett, így aztán meg sem lepődünk, hogy van, ahol ilyen húzással oldották meg a tisztítószerek rendszeres cseréjét: Az alabbi kepet a Nyiregyhazi Allatpark igazgatosagahoz kozeli ferfi WC-jeben lottem. Egy ujabb backdoor communication.…..
Tegnapi maléves-american airline-os naiv ügyfelünk problémájára máris itt a hivatalos megoldás: a jegyét csak az American Airlines tudja kiállítani, minthogy ott törzsutas. A Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese bővebben is kifejti: Mint Önnek nagy tisztelője mind főtt mind…..
madeupname 2007.07.27 13:31:13
w Kockázatok és mellékhatások 2007.07.19 16:24:00
Az Erste reklámjában megénekelt bácsi, aki büszkén újságolja, hogy nem képes eldönteni, hova menjen nyaralni, de azt már tudja, hogy miből – na ennek kellene kötelezően bekarikázni a fejét, és kiírni, nem apró betűvel: SZERENCSÉTLEN HÜLYE. Mint mindenki, aki effélékre…..