Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rebelinside

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
Rebelinside 2012.05.04 10:36:54
@Tomi from Space: Az ne zavarjon, hogy a Wake up! nem Samsung, hanem Blackberry akció volt...

Szerintem a színválasztás is azért volt, hogy nehogy ráfogják, hogy ugyanolyan, mint az iPhone. Szerintem így is jól néz ki, az óriási mérete zavaróbb, de ízlések és pofonok.
Igen, nem tévedés, 10 cent, azaz 22 forint naponta 10 teljes verziójú app ára, indításnak rögtön ott a listán a Minecraft, a Swiftkey X és a Fieldrunners HD is. Mi jön még?Nyomás a Markertre! ..
Rebelinside 2011.12.06 23:21:04
@Yarner: Én is getjarról szedtem le régen a swiftkeyt, és egy ROM frissítés után már nem volt fent... Asszem most megveszem:)
Rebelinside 2011.12.07 20:04:36
@sixtybi: ez nem csúszkálós, mint a slideIT, de tanul gmailről, FBról és twitterről, és elég precízen javít ki/jelez előre, hogy mit akarsz írni, így elég gyors, és szerintem szép is:)
Androlib blog. Bipp! ZTE Blade 2011.04.09 14:50:00
Régóta szemeztem a pengével, mert sok jó dolgot olvastam róla. Viszont én nem feltétlenül szoktam elhinni mindent. Egészen más olyan tollából olvasni egy értékelést, akinek a kezében még sosem volt felső kategóriás készülék és/vagy egy gyártónak akar jópofizni, mint olyan…..
Rebelinside 2011.04.09 18:36:13
@Krinyo: Ezzel részben egyetértek: szerintem hasznos lenne, ha belenyúlások nélkül, ahogy most teszitek tesztelnétek a készülékeket, és ha van rá lehetőség, akkor a legjobb custom rommal is leírnátok a tapasztalatotokat. Ebben a problémás az lehet, hogy nem feltétlen van idő és energia ezt megcsinálni, megkeresni melyik romot éri meg felrakni, telenor mit szól hozzá stb... De szerintem hasznos lenne, mivel így azoknak is jó infó lenne, akik bátortalanok, és nem piszkálnak bele a rendszerbe, és a bátrabbaknak is, akik custom ROMot használnak. Ezeknél a telefonoknál egy custom rom csodákra képes (nekem x8-am van, sose lesz rá gyári 2.1+, de a mostani 2.2.1-es custom ROM, amit használok jobb tesztadatokat produkált, mint apám gyári Desire-je, és már van 2.3.3 is rá). Szerintem az alsó- és középkategóriás telókról is írhatnátok gyakrabban, mivel több mint valószínű, hogy ezekből több van forgalomban az országban. Más kérdés, hogy ezek tulajai mennyire értenek hozzá, és mennyire érdeklődőek, de ahogy látom, van érdeklődés.

@readya jók az írásaid, csak így tovább:)
Androlib blog. Bipp! A nap képe :) 2011.03.07 11:12:00
Megérkezett az androlib.blog kommuna által Magyarországra vezényelt kínai droidhadsereg :) A végső célállomásra juttatásról hamarosan tájékoztatjuk az érintetteket...
Androlib blog. Bipp! Kommuna 2011.01.05 12:44:00
Olvasói levél, ellopott SGS2:"Sziasztok!Tudom nem szokványos amivel megkereslek benneteket,de mivel tudom köztetek is van nagyon sok telefon guru ezért kérlek bennetek,hogy segítsetek nekem.Egy hónapja kaptam a férjemtől egy samsung gs 2-őt a szülinapomra,sajnos a tegnapi napon…..
Rebelinside 2011.01.07 11:35:45
@Tomi from Space: Jelenleg nincs paypal acc-om, de ha kell beregelek. Jól láttam, hogy nem kell feltétlen feltölteni oda pénzt, hanem bankszámláról is tud megbízást adni?

@Comrade-Kex: Ez is poén:)