Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kardy

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát...ez most sajnos elúszott egy lábujjtörés miatt....Sejtettem hogy valami nagyobb baj lehet a szokásos edzésen beszedett apró sérüléseken túl. Két hete nulla javulást mutatott, így ma (végre) elmentem dokihoz, aki megállapította hogy mi a probléma. 4-6 hét pihentetés, de ha 2 hét múlva sem javul,…..
  Nem indult úgy a felkészülés ahogy terveztem. 2x1 hét betegség és egy hét snowboardozás elvitt három hetet, majd az utána következő hetek se robbantották be a motort úgy ahogy gondoltam. Hirtelen azon kaptam magam, hogy félúton vagyok, és közel se annyi munkát végeztem mint amennyit…..
Ideje "berendezkednem" arra, hogy miként fogom eltölteni a következő 3 hónapot. A tervem az, hogy heti 2x lesz álló bunyó, 2x iskolázás, 2x BJJ és persze csak el kéne menni rendszeresen futni... Most már "csak" a testemnek kell ezt előadni.   Na szóval, a héten nekivágtam. A hétfői iskolázást…..
      Hát ez is eljött...újra..... Közel 3 hónap kihagyás után (Államvizsgám volt, készülni kellett rá nah) a héten visszavonszoltam a seggem edzésre. Nem mondom hogy könnyen ment 3 hónap féktelen zabálás, némi tivornya és sok kanapén süppedős este után, de muszáj elkezdeni, hiszen május 11.…..
Ez is csak Magyarországon történhet meg! A soproni VOLT fesztivál egyre nagyobb érdeklődésre tesz szert, ezáltal egyre több külföldi fellépő és vendég is megjelenik a fesztiválon. A VPOP és a MAHASZ úgy gondolta itt az ideje "ország imidzset" építeni, és…..