Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Relay Bacsi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
Relay Bacsi 2010.06.14 18:23:05
Drága kedves vásárlók! Számomra annál nincs is felemelőbb ha azt tapasztalom, hogy mindenféle háttérinformáció hiányában valaki véleményt alkot. Néhány tényt azért megosztanék a kedves hozzászólókkal. Az említett üzlet valóban reggel 03.30-21.00 ig tart nyitva. A helyiségben sem kézmosási sem vízvételi sem egyéb szociális lehetőség nincs. Az elhelyezése és felépítése rendkívül praktikus. Falai üvegek a teteje egy álmennyezettel takart fém tető. Ez azért is nagyon baráti megoldás mert ha a kinti hőmérséklet eléri a 30-35 fokot akkor egy kellemes 40-45 fokban lehet dolgozni. Télen persze ezt vissza sírja ezt az időt a kedves Relay Bácsi mert ha óvatlan könnyen odafagy a keze a fém kasszához. Viszont örülhet mert nem kell annyit wc-re menni hisz az is beléfagy. Ezt elősegíti az az előírás is, hogy az ajtót tárva kell tartani.
A 20 perces napközbeni várakozás előfordulhat abból az egyszerű tényből, hogy Relay Bácsinak el kell hagynia az üzletet mert éppen szólítja a természetes szükséglet. Igyekszik minél gyorsabban megközelíteni az illemhelyet ami nem a bolt mellett van lerendezi az anyagiakat bejut a wc re (végre),elvégzi a dolgát és oson vissza, hogy újra elkezdje verni a gépet. Persze ha tudja, hogy ezzel keresztbe tesz Stupid Girlnek akkor reggel inkább beugrik egy pelusba mert fenébe is ő a VÁSÁRLÓ-ért van, hisz csak egy eladó.
Minden nap reggel a szállításnál Relay Bácsi kezébe kap egy listát, hogy milyen újságokat kell aznap összeraknia ami a reggeli szállításnál visszamegy a Lapkerhez.Mivel szombat vasárnap nincs ilyen lista és a számítógépes rendszer kialakítása olyan, hogy mást nem tesz lehetővé így pénteken kell elkészítenie három napi visszárút. Ez persze egy 23. ai napon egyben hóvégi-hétvégi remittenda ami nem kis mennyiség. Az összeállítás darabszámának a helyességét a számítógépen ami egyben a kassza is kiszolgálás közben lehetetlen ellenőrizni. Egy forgalmas napon(mint péntek) erre csak zárás után van lehetőség a folyamatos napközbeni kiszolgálás miatt. Így a nagyon idegesítő újságos aki ugyan ott van a kivilágított üzletben zárás után és már a térden állva könyörgő embernek sem ad ki semmit lehet, hogy emiatt nem teszi.
Relay Bácsi emléke szerint Szilvike nem 20.45 kor akart bejutni a boltba hanem öt perccel 21 óra előtt amikor is Relay Bácsi kintről talán idegesítőnek tűnve már belekezdett a fent említett munkába amit a boltzárással és egyebekkel 23.50 környékén be is tudott fejezni.Így akár tanúval igazolhatóan pontban éjfélkor el is tudta hagyni a helységet. Nem háromnegyed órát ráhúzva mint az neked egy beeső ügyfélnél okozna hanem három órát.(És gondolom te nem 4 re jársz dolgozni-20 óra munkáról beszélek) Persze ennek ténye, hogy ez így lesz ez nem 20.55 kor de már este hatkor is látszik ami érthető módon nem teszi túl lelkessé az eladót.
A fenti információk tudatában szerintem át kéne gondolnod a dolgot Szilvikém. Arról nem is beszélve, hogy ha már ahhoz volt eszed, hogy megnézd mikor zár a bolt akkor annak ellenére, hogy nőből vagy észrevehetted volna , hogy reggel a vonatod indulása előtt kényelmesen megvehetted volna amit akarsz mert lehet, hogy éjfélkor zártam az ajtót de másnap reggel négykor ki is nyitottam.
Sajnálom ha megbántottalak és ha ezek után még betévedsz hozzánk remélem szívélyesebb kiszolgálásban lesz részed.