Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shpgrl

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van értelme a cikkek utáni névtelen hozzászólásokban folyó eszmecserének? A Jelek szerint Török Gábor is amellett tette le a voksát, hogy nincs. Szavai szerint: A blogon a kommentelési lehetőséget pihentetem. Ennek oka, hogy az elmúlt időszakban egyre kevesebb időben egyre…..
Az újszülöttek első fürdetését a kórházakban végzik, sok esetben a szülés körüli események sűrűjében az anyuka nem is látja és tudja azt, mikor és hogyan történik a pár perc alatt lezajló fürdetés... Napjainkban azonban a szülő nő döntési szabadságának a…..
shpgrl 2012.05.28 15:38:34
@Dr. Bélus___: Az újszülött éretlen védekezőképessége miatt talán fontos lenne, hogy ne iktassák ki csak megszokásból a természet által kialakított védelmet. A kórházakban a szponzor tömegmárkák ócska és nem bőrbarát termékeivel fürdetik a néhány perces babát. Minek? Ha már fürdetnek, miért nem elég a meleg víz? Minek vegyi anyagokat bevinni a szervezetébe rögtön? Épp a hirtelen váltás miatt van mivel megbirkóznia amúgy is. Az allergia nem látszódik rögtön, hiszen nem is egyik-pillanatról a másikra alakul ki.
 Egy újabb kitörési kísérlet a bűvös krumpli-rizs-tészta köretháromszögből: kuszkusz édesen, csípős csirkeszárnyakkal. Én nagyon szeretem a szárnyacskákat ropogtatni, és nem is szoktam lebőrözni, így kalóriaszegénynek igazán nem mondható a fogás, de annál finomabb. A kuszkusz elkészítése pedig…..
shpgrl 2012.02.19 17:09:19
@superedi: itt sem főzik, hanem tulajdonképpen forrázzák, és saját gőzében állva hagyják. Persze biztosan van egyedül üdvözítő elkészítési mód
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..