Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quegmire

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Big Man On Hippocampus Magyar cím: - Leírás: Peter beüti a fejét emlékezetkiesése lesz. Mindent elfelejt, még a családját is. Peter érdekesen kialakuló világszemlélete miatt Lois elköltözik otthonról a gyerekekkel.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha…..
quegmire 2010.12.01 17:10:00
Angol cím: Baby Not on Board Magyar cím: - Leírás: Peter teletankolja a családi autót, és elindul a Griffin-família, hogy megnézzék a Grand Canyont. Egyetlen gond van: Stewie-t otthon felejtették. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: (nemsoká)..
quegmire 2010.06.16 10:16:08
Angol cím: When you wish upon a WeinsteinMagyar cím: Ha kívánhatnál magadnak egy saját zsidótLeírás: Peter megismerkedik egy zsidó könyvelővel, és úgy látja, hogy az ő életük nagyszerű. Ezért úgy dönt, hogy Christ is megtéríti zsidónak.Letöltés (angol DVDrip+magyar…..
Angol cím: Death is a bitch Magyar cím: A halál egy ringyó Leírás: Peter halottnak adja ki magát, hogy ne kelljen kifizetnie a kórházi számláját. Ám a Halál tényleg eljön érte. Egy baleset miatt azonban náluk kell pihennie egy darabig, addig is Peter veszi át a…..
quegmire 2010.06.14 21:48:32
Angol cím: Airport '07 Magyar cím: Reptér '07 Leírás: Peter szerencsétlenkedik a repülőtéren, ami miatt Quagmire elveszíti az állását. Mivel nem tud máshol elhelyezkedni, a barátokkal próbálja meg magát visszajuttatni. Mikor ők is csődöt mondanak, Hugh Hefnertől kér…..