Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puszterka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy ... brrrr 2010.10.25 16:45:00
előre útálom ezt a hetet:S:S:S:S legyen már szünet és áááááá:S:S:S menni akarok Sopronba.... lehet hogy néha jobb ha nem tudunk dolgokat......
puszterka 2010.10.26 15:50:43
Tegnap éjjel elgondolkoztam. Vajon lehet-e az hogy kizárva a külső rossz döntéseket egy olyan életet kezdek élni ahol én vagyok, aki divatomat diktálom és a saját ízlésem szerint, azt teszek amit akarok? Elképzeltem magam ahogy a suliba sétálok egy western fekete csizmába,…..
Csak egy ... Változás:D 2010.07.28 17:51:00
Változás történt az utazással kapcsoatban. Na nem az oda hanem a visszaút időpontjában. Minden úgy néz ki, hogy szeptember 5.-ig kinn leszek. Megkérdeztem osztályfőnökömet, hogy nem probléma ha én csak később kezdem a sulit. Azt mondta semmi akadálya, és érezzem jól magam.…..
Rég nem írtam, rég vetettem le ide a gondolataimat, de az élet nem volt pergős. Csak itthon a gyerekekkel és olvasni, tvzni, gépezni. Egyhangúság tört rám és nem bírtam ki hogy mindennap meg ne nézzek egy idióta rajzfilmet a tvben, mert megszoktam, vagy pont ugyan akkor tegyem le…..
Csak egy ... Még 13... 2010.07.18 10:02:00
... nap az indulásig. Nagyon úgy néz ki, hogy unokatesómékkal megyek. Kicsit kényelmetlen lesz, de viszek zenét telefonon, meg mesét laptopon és majd le tudom kötni a mellettetm ülő két gyerkőcöt. Fura, hogy már csak nem egész két hét és megyek. Már nagyon várom, hogy újra…..
1 teljes éve már vele! (^^) El se tudom hinni, hogy tényleg megtörtént és ott voltunk 2en Hegykőn. Pénteken délelőtt már a hajam vége is azt várta, hogy elmenjünk nyaralni, de csak nem jött még a barna herceg fekete kocsin... A táska kész, az idegeim pattanásig, a…..
.. ez a hét is. Begyulladtan, mentem a korházba, vártam a soromra. Megvizsgált a doktornő, kijelentette, hogy vérvétel, MOST. kettő órára mehetek vissza eredményért...Eredmény: akkut nyirokcsomó gyulladás. Kezelés: Augmentin antibiotikum meg bőrfertőtlenítő használata.…..
puszterka 2010.07.05 18:17:41
Csak egy ... :D 2010.06.24 10:23:00
Tegnap megkaptuk a papírt. 4-es lett az érettségim, és a szóbelimen csak 1 pontot veszítettem. Sok minden, vagyis inkább sok mindenki járt az agyamba. Láttam az Illetőt. Furcsa volt. Egy pillanatra megdobbant a szívem, de utána aztán semmi. Nem is éreztem magam zavarba. SEMMIT nem…..
Had ne kelljen részletezni, hogy akit csak ismerek az úgy várta az érettségit, mint a forró kását... Vagyis nagyon fostunk hogy ebből mi sülhet ki. Pontokat számolgattunk, esélyeket latolgattunk, időpontokat egyeztettünk a kivégzőosztaggal (tanárok) csak hogy percre pontosan…..
puszterka 2010.06.23 20:48:34
Csak egy ... bóóóóódottág 2010.06.22 17:43:00
Túlvagyok!!! Túlvagyok!!! Túlvagyok!!! Túlvagyok!!! Túlvagyok!!! Sikerül!!!!! Nagyon jó érzés:D Bővebben most: Hála annak a magasságosnak túl vagyok az érettségin. Nagyon könnyű tételt húztam: internetes adatkeresés. Kellett valami zenei programot keresni a legközelebbi…..
Csak egy ... ma 2010.06.19 21:34:00
Tanulnom kellene. Ehelyett itt szól a zene a gépen én meg nagy erőkkel pötyögök. Sok olyan dolog előjött tegnap, amivel kapcsolatba mereven ragaszkodom az elveimhez. Senki sem tud róla lebeszélni, vagy meggyőzni arról, hogy nekem meg kell azt lépnem. Nem fogom, mert úgy érzem adtam a…..
Érzem hogy nem tudok neked mit mondani Jégcsapom és fáj a tudat hogy kezdessz olvadni... Fáj mert nagyon nagyon szomorú leszek, S ha Te is egyszer szomorú leszel, s hasztalanul jársz az emberek között, a szomorúságodon nem segít senki, és úgy érzed, mintha valami nagy súly ülne a…..
Ki vagyok borulva. Sírok és a laptopnak lassan vízállónak kéne lennie. Lelkiismeret furdalásom van, egy vacak komment miatt. Rosszkor írtam rosszat, és lehet hogy emiatt egy tök jó barátság megy tönkre. MIATTAM és én azt nem bírnám elviselni. Inkább utáljon engem, de a…..
Csak egy ... esti gyors 2010.06.15 11:56:00
EZT A POSTOT TEGNAP ESTE ÍRTAM! ÚGY OLVASSÁTOK!     Hirtelen nem is tudom, hol kezdjem. Kitört a nyári szünet, de az infó érettségim még hátra van. Viszont ami biztos és papírom van róla, hogy az idegenvezető tanfolyamot sikeresen teljesítettem. A vizsga nagyon jó…..
Mint a cím is sugallja nem volt a nyaram kezdete teljes magány és depresszió. Elvégre egy koncerten voltam, vele és nagyon nagy élményeket szereztem ez által. Hát akkor kezdem az elején:Koncert jegyet neki nem találtam ezért csak bizakodtam a helyi árusok kinnt lesznek és lehet…..
puszterka 2010.06.14 21:03:42
Csak egy ... unalom...:S 2010.06.09 19:30:00
Nincs kedvem semmihez. Kínoz a meleg. nem tudom miért, de kifejezetten agresszív vagyok.  Nem tudom mi a bajom. Egyet tudok, 25-én kibulizom magam, és jól fogom érezni magam. A szerény kiscsajból ki tudja mi lesz... Ezt meghagyjuk az olvasók fantáziájának. Az eredményt majd…..