Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fanyarkanyar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Akkor kezdenék aggódni, ha szerszámokat, mobilokat meg laptopokat kezdene hazahordani, ne adj isten, lóvét!” – írja Csilla, aki nem is amiatt aggódik, hogy barátja génállománya összekeveredett egy szarkáéval, hanem amiatt, hogy porszívózás közben gyakran kell…..
fanyarkanyar 2011.05.06 15:00:48
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
fanyarkanyar 2010.09.28 11:25:17
Az edzőtermek általános megítélése a kívülállók szemében eléggé egyoldalú: ott gyúrják ki magukat a kétajtós szekrények, akik isszák a fehérjeturmixokat, rosszabb esetben nyomják a kokszot, a hely több tonnányi súlyzótól hemzseg, meg gyanús kinézetű…..
fanyarkanyar 2010.09.06 16:45:01
@Szöszkeboszi: Köszönöm szépen a segítséget, de sajnos az ismeretségi körömben nincs olyan ember akinek szüksége volt / van ilyen emberre. Voltam gyurós termekbe, ahol nem nagyon voltak segítőkészek. A külömböző netes / ujságos hírdetéseknek meg nem nagyon tudok hinni, mert elég sokat kipróbáltam már. :(
Eddig mindig a csíkos hátú kismalacokat szapultam, és hirdettem hogy annyi agyuk sincs mint egy kosár lepkének. Most viszont olyat teszek, amit sosem gondoltam volna. Megkövetem őket (részben), mert rájöttem hogy ezen a térfélen is vannak hülye játékosok.Történt vala, hogy idén is…..