Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meggy és jazz Eat my beat 2010.06.22 10:50:00
Nincs kedvem főzni...megfagyok...elfáradtam...és legszívesebben világgá mennék! Most nem íz, csak hang! Az elmúlt hónapokban ők voltak, akik ringattak, elvittek titkos helyekre és nem kérdeztek semmit... Közben egy kicsit más lettem. Még nem tudom, hogy jó-e? Talán. Eat my beat!…..
julin 2010.06.22 14:03:19
 Egész éjszaka nem aludtam. A fejemben ízek, hangok, kenyér, hal, citrom és az a hülye avokádó! Alvás helyett. Nem gondoltam volna, hogy ennyire belecsúszom a témába, de igen. Nagyon. Hajlamos vagyok erre, sajna. A szenvedélyeimet rögtön minden ízében ki akarom élni és nincs…..
Ez akkor történt, amikor néhány hete a sok esőtől ősz lett. Napsütés helyett sötétség, és olyan hideg, hogy egy pokróc alatt vacogtam. Nem tudom, hogy az eső tette-e, vagy csak a rossz természetem, de szép lassan én is beborultam. Magamba. Lényegében napokat töltöttem…..
Meggy és jazz Valahogy így! 2010.06.07 12:52:00
 Előrebocsátom, hogy a szónak abban a bizonyos professzionális értelmében nem tudok főzni. Néha  gondolkodni sem, csak elmerülni a hangulatokban. Mivel képtelen lennék egy rendszerek közé zárt világban boldogan élni, mindig, mindenben elvisznek és dobálnak az érzéseim.…..