Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fitball

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A péntek-szombat-vasárnap valószínűleg már minden enni szerető ember naptárjában be van satírozva, hogy nehogy bármi más programot csináljon, mint a Budai Gourmet.A Millenáris területére költözik minden, ami ehető, illetve amit érdemes enni, ez nem egy szokványos…..
Tarlós István kérte a KRESZ módosítását annak érdekében, hogy használhassák a buszsávot azok az autók, amelyekben a sofőrrel együtt hárman ülnek. A mai sajtótájékoztatón azonban nem csak ez derült ki. A szabály azonban a buszokra is vonatkozik: azok a járatok, amin a…..
XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába. A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal…..
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
fitball 2011.05.27 10:29:32
@crevita: Úgyse érti!!
A gazdasági szabadságharc újabb állomásán vagyunk túl, megvédtük a magyar érdekeket, a magyar életet, mission accomplished. Egyenesen „Justice has been done”, magyar nemzeti katarzis: visszavásároltuk a MOL-t.  Na, nem az egészet, csak az orosz Surgutneftegaz 21,2%-os…..
fitball 2011.05.25 23:47:43
@egy derék katona: megint a nyafogás!!!
Tegnap meggyőződhettünk róla ismét, hogy a Jobbiknál nem divat a színház. Nem értik a darabokat, zavarja őket a sok szöveg, és ráadásul Pörzse Sándorba beszorult egy adag orális frusztráció. Gondolom ennek egyenes következménye, hogy Semjén Zsoltot is képes volt legyőzni…..
fitball 2011.05.24 13:32:24
@Gee Halen: Helyes! így van Valmi más szinházat kéne igazgatnia ahol vevők az ő elképzeléseire és ezt nem rosszindulatból írom
   A Jobbik és a KDNP már egy ideje vált-vállvetve követeli Alföldi Róbert leváltását. Összenő, ami összetartozik mondanám, de nem szeretném, hogy esetleg a KDNP-s és Jobbikos képviselők rosszat gondoljanak. A mostani indoklás az, hogy Alföldi Róbert egy…..
fitball 2011.05.24 13:22:16
@Jim Tonic: Alföldi nyugodtan rendezhet valamelyik alternativ színházba és akinek ez az igénye menjen és nézze meg De a Nemzetibe gusztustalan hogy ilyen dumák egyáltalán előfordulnak!
A társadalmi ellenállás és a választási vereségtől való félelem az MSZP-kormányokból tehetetlenséget váltott ki. De vajon mit fog kiváltani a Fidesz-kormányból? Ez a kérdés előbb-utóbb aktuális lesz. (Fotó: Huszti István/Index) Az elmúlt hetekben az összes…..
fitball 2011.05.18 23:08:27
@Joooe: Igen de ezt nem akarják belátni a balliberók!! Sőt kiforgatják a szavakat és mindent másképp tálalnak mint ahogy az van rosszabb képet festenek és ezt szuggerálják az emberekbe hogy minél elégedetlenebbek legxyenek pedig mindenki tudja hogy egy csomó kellemetlen intézkedés kell ahhoz hogy vmi komoly javulás legyen Tele vagyunk korrupcios ügyekkel balhékkal végre egyenesbe kéne jönni hogy ne egy link simlis ország legyünk
A KARIB TENGER KALÓZAI: ISMERETLEN VIZEKEN – A Disney közkedvelt kalózszériájának 4. részét új rendező, az eddig főleg a musical műfajban jeleskedő (Chicago, Kilenc) Rob Marshall vezényelte le. A Keira Knightley Orlando Bloom páros távozott, helyükre Penélope Cruz és Ian…..
fitball 2011.05.18 17:51:21
Fotósaink elkísérték a köztársasági elnököt őszintére sikerült iskolalátogatására, ahol többek között megtudhattuk: popzenét hallgatni nem ganxsta. Az általános iskola Rocksulira keresztelését megünneplendő Schmitt Pál átadta a 2011-es Pro Culturae Orbi díjakat - az…..
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
fitball 2011.05.17 16:49:15
@Publius Decius Mus: Ja! De hogy az mér irritáló hogy a magyar miniszterelnök a magyar indulónak drukkol azt nem értem! KIa fenének drukkoljon???
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
fitball 2011.05.17 16:43:52
@notib: Erről van szó!!Jó meglátás!
Miközben továbbra is a legmagasabb sebességi fokozatban dübörög a Fidesz-úthenger, az első Orbán-kormány óta nem látott mélypontra zuhant az egykor fiatal és demokrata párt népszerűsége. A Fidesz jelenlegi támogatottsága egy évvel a beiktatása után, 2011. május közepén…..
fitball 2011.05.16 23:36:23
@kicsijuti: Hát erről van szó Ezeket az írásokst szeretik elfelejteni
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
fitball 2011.05.13 17:27:42
@Zlatko2.0: ez jó!!!
A kormány nem látja, hogy bármilyen döntés kapcsán az érintettekkel tárgyalni nem valami rendkívüli kegygyakorlás, hanem a normális eljárás része. (Fotó: Huszti István/Index) Pénteken a rendvédelmi dolgozók Parlament elé szervezett demonstrációján szokatlan dolog történt:…..
fitball 2011.05.09 19:00:42
@Khordak: hát igen! követelőzni lehet de más is előállhat a panaszokkal Amikor az ország ilyen állapotban van nem tudják aköveteléseket teljesiteni Lehet hogy ahogy mondta Pintér lépcsőzetesen ehhez meg tütrelem kell De ne fenyegetőzzenek!! Mit vagy kit akarnak??Egyelőre legyenek szerényebbek mint mindenki aztán majd később lehetÖrüljenek hogy megkapják azt a pénzt amivel az előző kormány adós maradt nekik akkor meg nem tűntettek!! Ezt is csak most halljuk
Kettős Mérce Csak a tüntetés 2011.05.09 06:56:00
Az elmúlt hónapok egyik legszórakoztatóbb eseménye a rendvédelmi dolgozó tüntetése volt pénteken. Egy látványos demonstráció és Pintér Sándor tökös kiállása ritka pillanata volt ennek az országnak. Valahol az ember azt érezte, van érdekvédelem és munkavállalói jog is még…..
fitball 2011.05.09 11:07:58
@Chicano: Erről van szó!!nEM KELLLETT VOLNA SENKIT MAGUK KÖZÉ ENGEDNI FELHIGULT A TÁRSASÁG MINDENFÉLE ELEMEKKEL EZT KELLLETT VOLNA MEGTILTANI ÉS HITELESEBB AZ EGÉSZ
Ha visszagondolunk a néhány hónappal ezelőtti politikai vitákra, még élénken emlékezhetünk arra, hogy sokan voltak olyanok, akik ettől a ciklustól valami nagyon mást vártak. Féltek vagy reméltek, de abban egyetértettek, hogy ami most jön, az minőségében lesz más, mint a…..
fitball 2011.05.08 17:59:01
@Amorphis: nagyon logikus levezetés De sajnos sokan nem reálisak és csak fröcsögnek ahelyett hogy végiggondolnák a helyzetetPersze lehet hogy nem is akarnak objektivek lenn
Varánusz Te is fiam, Stumpf? 2011.05.08 06:04:00
Igyekezett magabiztosnak látszani. A tét nagy, hallgatósága véleményétől ezúttal valóban az ország gazdaságának sorsa függ. Nem lehet matolcsyzmust álmodni, nem lehet mellébeszélni, és nem lehet erőtlennek látszani sem. Ha hisznek neki - egyelőre - nyert ügye van, ha nem, a…..
Tegnap ismét tüntettek a rendvédelmisek a parlament környékén. Előkerültek a 16-án megismert ötletbörzék, performanszok, transzparensek gazdagon, és még egy magát éjszakára felajánló nénike is akadt. A belváros köztéri csobogóvá átalakítása ezúttal - nagyon helyesen…..
fitball 2011.05.07 23:57:16
@Androsz: Így van! Ezzel az erővel maajdnem mindenvonalon tüntethetnek pl eü i dolgozók hogy sok a munka kevés a pénz meg anyuggerek hogy nem jönnek ki a nyugdíjból dehát ez sem megoldás ha nincs annyi pénz hogy mindenhol ideális fizetéseket adjanak mit tegyen a kormány az EU is nyaggatja ott a sok adósság nekik is egyszerűbb lenne mindenkit jól megfizetni de miből??Meg kit akarnak a Pintér helyett? Mondjanak egy nevet kíváncsi lennék ki felelne meg asokelégedetlennek
Azt írja az újság, Lujza, a rendvédelmi dolgozók tüntetésével összefüggésben, hogy „Sokat nem kellett várni a névcserére. Évekig Gyurcsány Ferencet gyalázták nap mint nap, tegnap már azt kiabálták a Parlament előtt: „Orbán takarodj!”.”Mindehhez nem is…..
fitball 2011.05.07 23:26:31
@Goompah: najóde kik is égették ezt a zászlót?? Hát nem Orbán hívei!!!!
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
fitball 2011.05.06 20:27:16
@Anti Anyag: Tényleg gusztustalan volt az egész rémisztőNeki mjajdnem mindegy asziszem már talán fel se fogja 1x már tudtommal elitélték sőt le is ültettékNagyobb halat nem találtak? Persze már nemigen élnek!::
Tegnap megkezdődött Képíró Sándor pere (egy különösen ízléstelen sárgacsillagos performansszal az elején, jót nevetgéltek a fiatalok), akit az ügyészég háborús bűntett elkövetésével vádol, mégpedig az 1942. január 23-i újvidéki események miatt. Érdekes egy tárgyalás…..
fitball 2011.05.06 11:00:08
 Nem erről volt szó! címen indít kampányt a Lehet Más a Politika, melyben eredeti célja bemutatni a kormány hibás döntéseinek sorát, számtan órát tartani az orbáni megszorításokról, bizonyítani azt, hogy a választási kampányban mást ígért a Fidesz. Nos a film e cél…..
fitball 2011.05.05 16:00:19
@the_lonewolf: hehehe! de jópofa vagy
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
fitball 2011.05.02 12:13:31
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
fitball 2011.04.29 23:27:10
@eax_: ijen baromságot! nem elég neked amit művelnek szegény idősekkel még cigányokkal is de leginkább magyarokkal az nem érdekel senkit azokat is pártolhatnátok akiket meglopnak nap mint nap és ők valóban rettegnak éjjel hogy reggelre lelopják az almát a fárol esetleg a vasrácsotEz nincs??? Vagy nem hallottátok? emiatt nem jajveszékel senki??