Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeged_hires_varos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap sikerult ejfel utan lefekudnunk, ezert a keles sem ment igazan fenyesen. Kb 9.30 volt mire megreggelizve elindultunk Andrassal. Meg tegnap megbeszeltuk, hogy itt talalkozunk Charles-al es Lacival majd innen indulunk szombat reggel. Ide is ertunk, Andras hivta is Oket, hogy hol vannak. Mire…..
Ma megint rossz ido volt! Hideg es fujt a szel... utaltam, annyira lassan haladtunk hogy az szinte fajt.... az ut megint az autout mellet vitt egesz nap...Mindegy valahogy ideertunk epp a Spanyol-Svajc focimeccsre. Ezt Astorga foteren neztuk meg egy pub tv-jen jo nagy spanyol tarsasagban. Eddig…..
Reggel nem sikerult korán kelni, mondjuk sosem sikerül :) 7.30-kor ébredtünk, aztán 8.45-kor már kint voltunk a megbeszélt helyen ahol talalkoznunk kellett volna Lacival és Charles-al. De ők már elindultak 7 körül. Úgyhogy beültünk reggelizni egy bárba. Nem nagyon rohantunk de…..
A megprobaltatasok folytatodnak.... Reggel arra ebredtunk hogy esik es hideg van. Konkretan 10fok es kb 40km/h szel fuj es pont szembe. Elindultunk kb 8-kor es mentunk egeszen delutan 4 oraig. Megtettunk 28km-ert. Holnap feluton leszunk Santiagoig:) Ez az eso felemeszt, bekuszik a borom ala, vegiga…..