Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe2730

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad. hogy Rákosi Mátyás sosem írta alá az okmányait, és ezzel kvázi érvénytelen igazolványokkal létezett szinte egész életében? Egy "megmondó ember", Sztálin magyar hangja börtönben, jólétben és száműzetésben. A korabeli újságképek az Arcanum adatbázis engedélyével…..
Bringaval Angliaban 2011. Feb.26 2011.02.26 19:08:00
Epul a 2012-es Olimpiai stadium nagy lendulettel, mar majdnem kesz :Szervezonek is jelentkeztem, eddig jol allok vele, a folytatast meglatjuk, nagy poen lenne ha sikerulne! A melohelyen mar decemberben elmondtak, hogy 2012 nyaran senki nem vehet ki szabadsagot, fel kell mondanom ugylatszik.…..
Bringaval Angliaban 2011 Number 1 2011.02.21 16:16:00
Az uj bringam, a draga, mar nyikorog akkorat estem vele egy kis jeges szakaszon....Ja igen, mar legalabb 24 oraja nem dohanyzom, es ez igy is marad!..
Egy nappal a hivatalos idopont utan (esett az eso szombaton), vasarnap levonatoztam Brightonba, hogy megcselekedjem amit megkovetel a haza ;)(Legalabb nem kellett kerulgetnem a tobbieket, mert mar mind otthon voltak. Simon baratom reggel 6os indulassal es este 6os erkezessel lenyomta a teljes…..
Bringaval Angliaban Kedves latogato 2010.07.06 20:33:00
A helyzet az, hogy ossze kell gyujtenem 50 fontot adomanykent, csak akkor indulhatok ezen : South Downs Way Randonnee Bike Ride. Akkor most mindenki klikk-klikk-klikk ide vagy a "Sponsor me now" logora, koszonom szepen :DEgyebkent a teljes osszeg az en erintesem nelkul egyenesen a…..
"Elhagyatott/elhagyott vasuti vonalak" volt az elso gondolatom reggel (nem vicc), es mivel ma szabin vagyok meg 25 fok van, nekiindultam egy 40 eve nem hasznalt vasuti vonal megtekintesenek. Igazan tiszteletremelto hogy kosz van, de szemet sehol!A legnagyobb felfedezesem nem is a…..
Mindez szigoruan London teruleten (M25) belul, najo, a vege mar kilog a varoson kivulre. Vegulis kovettem a Lee folyot eszaknak Stamford Hilltol, a partjan vegig kiepitett gyalogos/kerekparut gyorsitja a szarazfoldi kozlekedest. Ha delnek indul neki az ember, pont az epulo…..
http://www.roughride.co.uk/2010 Junius 13, Kington, Wales. Kellemes napsuteses 18-20 fok du. 3-ig, majd 2 oras nyari zapor. (Szerencsere 14:50-kor beertem a celba.)Ezek az angolok orultek amugy, olyan profi felszerelessel jarnak tomegevel, hogy en csak pislogok, tiszta XXII.-ik…..