Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paintwall

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április közepén keresett meg minket a Poli-Farbe festékgyártó cég, hogy gondolkodjunk együtt. Első  közös megjelenésünkre a májusi Max City Design+ kiállításon került sor. A tervezés közben további felkérést kaptunk, hogy a falfelület előtti teret is alakítsuk ki,…..
Hollandiai beszámolóm második része a gyerekszoba, a fél éves Bo lakhelye, amit a szüleivel közösen álmodtunk meg. A kiindulópont a fa motívum volt, sok előképpel, levelezgetéssel, anyagok, színek, grafikai megoldásokkal, ötletekkel. Mígnem a szülők - Hajni és Aaike -…..
Két történettel tartozom tavalyról. Mindkettő egy lakásban történt,  innen 1400 km-re, Amserdamban. Egy nagyon kedves magyar-holland házaspár keresett meg azzal, hogy féléves gyermeküknek álmodjunk gyerekszobát, valamint a vendégszobájukba is volt elképzelésük és üres…..
Az alábbi munkánk egy kicsit rendhagyó az előzőekhez képest, ugyanis szerencsésen jelen lehettünk az üzlethelyiség arculatépítésénél, kialakításánál, megnyitásánál. Pontosabban a Paintwall egyik grafikusa, László Zsuzsi tervezte az arculati anyagokat, és ebből a…..
PAINTWALL Barbro műhely 2012.08.15 14:09:45
Pár hónappal ezelőtt készült el Fóris Barbara "textilügyi-szakértőnk" stúdiója, erről adunk most képes beszámolót. A stúdió a volt csillebérci tábor területén található, igazi retro építőtábor hangulattal, betonlépcsővel, lambériával valamint minimum 40 darab…..
A vattacukor frizurás hölgy     (A falon túl című sorozatunkban bemutatjuk tervezőinket és Paintwallon kívüli munkásságukat.) Ma bemutatásra kerülő tervezőnk Horváth Mónika illusztrátor, grafikus a Nyíregyházi Főiskola rajz-vizuális kommunikáció alkalmazott grafikai…..
Egy hete készült el legfrissebb munkánk, a Bo Event & Multeam Events Partnership irodája Budán. A rendezvényszervező csapat azzal keresett meg minket, hogy új székhelyüket varázsoljuk át, mégpedig egy korábbi irodai koncepciónk alapján, amibe beleszerettek.  Egy előzetes…..
PAINTWALL Magyar Design 2012 2012.04.24 13:19:00
"Idén a Hungexponak az a remek ötlete támadt, hogy külön standon mutassa be a fiatal, magyar dizájnereket. Az ötlettel felkeresték Németh Gabriella lakberendezőt, aki a Design Terminál segítségével egy csokorba gyűjtötte a tervezőket, majd létrehozta a standot. A…..
Minden egy hirdetéssel kezdődött:"Keresem a legjobb, legkreatívabb, legexhibicionistább grafikust!200 nm falfelület áll rendelkezésre, mely arra vár, hogy kiéld benne magad!A téma: vendéglátás óceánjárón és külföldön! (bővebb infó: www.pincerakademia.hu)Várok…..
PAINTWALL Naposholdas ovi 2012.04.09 11:22:00
 Minden a mesével kezdődött. A röpülős mesével...Egy napsütötte délelőtt a Naposholdas óvodásokat és óvónéniket felkapta a szél, és repítette őket egyre feljebb és feljebb, az ártéri hatalmas fákon túl egészen a Duna fölé, de ők egy cseppet se ijedtek meg, inkább…..
PAINTWALL Babilon falai 2012.04.02 21:52:00
Kivételesen megkértük megrendelőnket, írja meg az esettanulmányt a közös munkáról. Ezúton köszönjük Évának a visszaemlékezést!„FALFESTÉS A BABILONBAN – PAINTWALLHosszú fehér folyosók, jobbra-balra nyíló tantermek. Kissé kopott türkiz linóleum és hasonló…..
A Pinxit Design Studio belsőépítészeivel közösen terveztük az idei (most vasárnapig megtekinthető) Lakástrend és Design kiállításra a Moree fénybútorainak standját, azaz mi a grafikát hoztuk, gyúrtuk, hangoltuk ösze a térrel.Szuper volt együtt dolgozni a pinxites lányokkal,…..
PAINTWALL A kocka el van vetve 2012.01.12 10:36:00
Elkészült a legújabb munkánk: egy magánlakás nappalijának falára készítettük ezt a talán zavarbaejtő térjátékot.A kiindulási pont egy ikeás szőnyeg színes négyzetes mintázata volt, ebből választottunk ki két markáns színt. A lakás több pontján is visszatér a kockás…..
Karácsonyi vagy állatos poháralátét-szettet nyerhetsz! 
(műanyagalapú, vízzel lemosható, gyerekbarát termék - 6 db alátét/szett)

Hogyan?

1. Like-old a PaintwallDesign facebook oldalát!
2. Oszd meg a játék lehetőségét az ismerőseiddel!
3. Írd meg kommentben, hogy…..
PAINTWALL Vásári hírmondók 2011.12.11 22:27:00
Vásári hírmondó 1.
Horváth Mónika, tervezőnk, azaz a Vattacukorhajú lány karácsonyi vásározik a wampon még két vasárnapon 11-én és 18-án. 
Karácsonyi ajándék-ügyben még a meskás boltjában is nézelődhet a Manka rajongó. Innen mindenhova eltaláltok:
…..
PAINTWALL Kozmetika-hangulat 2011.10.03 13:58:00
Hogy kicsit eltereljük a kuncsaftok figyelmét a kezelés kellemetlenségeiről, igazi relax-zónát alakítottunk ki a kozmetikában. Az alacsonyan szálló "bimbó-bombázó" megjelenik mindkét helyiségben, ahogy a panorámaképen látszik is. A kézzel festett, egyedi grafikájú…..
PAINTWALL rádiózás 2011.08.19 08:57:00
Ma este a Rádó Q 7-kor kezdődő Impresszó című műsorában beszélgetünk a Paintwallról.Hallgassátok, ha épp ráértek!..
PAINTWALL Paint it black... 2011.08.02 09:52:00
Kicsit nyaralunk most, tegye mindenki! Közben hallgasson jó zenéket és fessen, ha teheti (mindenki küzdje le - legyen szíves - általános iskolás rajzórai gátlásait). Fessetekpéldául feketérevagy képet a képbenvagy csak rajzoljatok..
Nyomulnak a figurákA falon túl címmel ma elindítjuk sorozatunkat, amelyben tervezőinket és Paintwallon kívüli munkásságukat mutatjuk be.Elsőként Varga László százhalombattai képzőművész kerül terítékre, azaz a munkái  - gumicsizmára, gördeszkára, vécéülőkére,…..
PAINTWALL Felpakoltunk 2011.07.19 09:14:00
anyagokból, készültek direkt nekünk minták, van öt féle minőségű, felületű tapétánk, rolóanyagunk, fóliáink, nyomható, vágható, aplikálható. Digitálisan nyomott textilek, szitázott anyagok.Kipróbálgattuk a vastag-vékony, üres-teli, színes-monokróm nyomást.…..
PAINTWALL A mi konyhánk 2011.07.10 22:24:00
ilyen lett, poharas lett. Lila-fekete. A falon a kanna es társai matricák - a lila fényes, a fekete matt. Jó teszt volt ez a grafika arra - nekünk és a fóliának -, hogy lássuk, mi az a vékony rajz, ami bírja ezt a technikát.Teritőnkre, párnáinkra szitázva kúszott fel az étkészlet.…..
az internetközpontban, kihúztuk a dugót, felkapcsoltuk a villanyt… örülünk!www.paintwall.huVégre elkezdjük, azaz folytatjuk veletek a közös gondolkozást, nemcsak falban, hanem térben, időben, különböző anyagokban.Hamarosan olvashattok itt eddigi eseteinkről, láthattok…..
Be kell, hogy valljam, néha eltűnődök Mónikán. Évek óta, napi rendszerességgel ajánlja fel életének egy részét, hogy aberrált emberekkel készítsen műsort. A meghívott „vendégek” az emberi kapcsolatok undorító paródiáját mutatják be. Egy cseppet sem kímélve…..
paintwall 2010.06.13 22:25:52
paintwall 2010.06.13 22:26:46