Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cacau

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Cacau 2011.02.02 14:00:01
@Tita nick:
Egy másik problémás településre hívnám fel a felelősök figyelmét:

Hegyeshalomnál a régi határátkelőn jöttünk éjjel vissza Magyarországra, Magyar Köztársaság tábla a csillagokkal, fent pedig nagy betűkkel csak ennyi égett:

.....SHALOM

Mindjárt jobban éreztem magam ...
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Cacau 2010.12.30 16:28:38
@DOOOOOOOOOOOOM!:
Kérdés:
A mai napon, 12:01 perckor általad hivatkozott link, a honlap címében ...\ csak_aranyosan_buntethet_a_media kezdetű cikk nincs már meg az indexen.
Mi volt benne?
Cacau 2010.12.30 16:30:26
Nehezen követem a Fidesz kormány döntéseit - ez egy dolog, de van egy gyanúm, hogy a gazdasági szereplők is így vannak ezzel. Az látszik, hogy jót akarnak, de a megvalósítás óvodás szinten van. Nem lesz ennek jó vége.Nézzük például a nyugdíjak ügyét! Először arról volt…..
Cacau 2010.11.18 14:26:56
@is: Az ügy szerintem megint csak igazi orbános csipőből tüzelés:
Az európai unió nem engedte a magánnyugdíjpénztári befizetésekkel mérsékelni az államháztartási hiányokat az év elején.
Megszüntetjük őket, és a pénzt betereljük a költségvetésbe. Így is, úgy is.