Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve1

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan lecseng a futball-vb, már a világbajnok németek is hazatértek (illetve nyilván a játékosok már nyaralnak), ám mi most egy poszt erejéig még visszatérnénk a nyár legjelentősebb sporteseményéhez. Mégpedig azért, mert volt a finálénak egy fontos luxusvonzata is. A…..
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
Steve1 2014.06.28 20:07:37
@avanivi: Bölcsbagoly! Mit rugózol a DNS mintán? A telefonokat elvitték, de a tokok ott maradtak, és a mintát onnan vették!
Sok mindent tartogat számunkra a mai hogyvolt. Nem is fukarkodok a karakterekkel, lehet dagonyázni bőséggel a mesés villatörténésekben. Puszi! Az egész ott kezdődött, hogy debilék sikerrel átbútoroztak a villába, ugye, és már a tegnapi büntijüket is rég maguk mögött tudják,…..
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Szerdán szívinfarktust kapott a Fradi védője, Akeem Adams. Egy héttel ezelőtt még az ősi rivális Újpest jobbszélsőjével küzdött a pályán, most pedig az életéért harcol. Több életmentő műtéten is átesett, jelenleg gépek tartják életben. Az élet és a halál mezsgyéjén…..
Eleve fáradtan mentünk az esküvőre, ráadásul Terike is iszogatott, én is iszogattam… Balogh József,  2013. április 29...
- - Ez a prémmanipulálás világnapja. - 772 éve ezen a napon adta ki III. András az Aranybulla II-t, vagy ismertebb nevén az Aranybulla: A bosszú-t. - Pontosan 345610 napja nem hiszik azt a bagolyköpetről Dél-Dobrudzsában, hogy finom. A nap bölcsessége: "Egy biztos: a halál előtt van…..
Steve1 2013.01.01 13:57:56
Gréczyblog Út Ceglédig 2012.08.20 09:03:53
Tegnap szélsőjobb horda szállta meg Ceglédet. A rendőrség körbevette a megtámadott romák házait. A cigányok menekülnek. Apartheid Magyarországon - 2012-ben. Ide vezetett, hogy... - Orbán Viktor felkarolta a szélsőjobbot - hogy polgári körében nevelgette Vona Gábort - hogy…..
Kezdünk lassan belecsúszni a finisbe, vagy én vagyok túlzottan optimista, mindenesetre röpke 3 óra múlva már csak öten lesznek, ez azért már egész barátságos szám. Múlt héten azt ígérte Clau, hogy most a versenyzők kedvenc dalaikat fogják énekelni, azt hiszem, ennél kevésbé…..
Steve1 2012.04.30 13:55:10
@nyuszi01: Az úgy lesz, hogy mondjuk, már sztárokkal, talán SP-l duettezik Benji!
A plagizálás ténye nem csak egy személy elmarasztalását jelenti, hanem annak a közösségét is, amelyben ez a munka elvégeztetett – állítja Bazsa György. A MAB elnöke szerint egy ilyen eset miatt az illetékes intézmény nemzetközi megítélésén is csorba eshet. A…..
Varánusz McLázár, a műparaszt 2011.06.06 10:54:08
 Lázár János berúgta a nyitott ajtót. Nekifutásból. Most várhatjuk röhögve, hogy az arcon tompítás után megmagyarázza: ő így szokott leszállni a bicikliről, és nem rendszerkompatibilis aki nem utánozza.  Ugorjuk át azt a részt, hogy a Mekdögleszben régen…..
Steve1 2010.09.29 22:43:48
Nulella!
Egyet kell veled értenem, és most értem meg igazán, hogy hogyan jutnak emberek olyan szerephelyzetbe, hogy minden önkontroll nélkül, képesek, jelen esetben politikai okok miatt, totál hülyét csinálnak magukból közönség előtt, amire még büszkék is! A polgármester személyét, nem tartom kétségesnek, hogy ki lesz! A megvezetés, "megaszomszédasszonyaztmonta" alapján fognak emberekre, akár mérget venni is, olyan emberekre akiket az éltbe sem nem látták, és nem is hallottak.Majd azokra fognak szavazni! Miért mondom ezt? Azért mert a képviselöjelöltek, csak virtuálisan akarnak a városért tenni valamit is.Az egyik jelölt kamerákat akar a vandálok ellen felszerelni, ami már félig kész is, de az agyában meg sem fordul, hogy mint kollégiumigazgató, néha ki kellene menni az intézmény elé, és helyretenni a tanulóit ne tegyék tönkre a Gubody kertet, ne törjék le a padok támláját, ne legyen a környék tele csikkel, és szotyolahéjjal! A másik meg szóról szóra magát behelyettesítve elmondja polgármesterjelöltjének a szövegét, mint saját elképzelést! Mit ne mondjak a képviselőjelölteket meghallgatva, az összeset, hát jó szándékkal találnék tíz arra érdemes jelöltet! A távolság, meg az idő megszépíti a dolgokat! Mos ezt tapasztaljuk az elmúlt négy évben fungáló képviselőink öndicséretén! Mennyibe került Takáts úr vizionálása a hadi parkról légópincéről, mélygarázsról, kőr forgalmakról lámpás útkereszteződésekről, lakóparkról, kerékpár utakról? Ezt számon kéri valaki is rajta, Nos ez a sikertelen ön megvalósítás! Nagyon határozott volt Györe kisasszony, Füléné, igaz hogy négy évig nagyon csendben voltak, elég lett volna, csak az ujjukat elküldeni szavazni! Én nagyon szeretném azt hogy a városnak olyan testülete legyen, ahol nincs többség, sem paktum! Az lenne jó a polgármesternek minden esetben alkuval kelljen vezetni a várost! Azért az alku ne a résztvevők zsebére menjen, hanem a város javára!
Üdv.: Steve!!!!
Steve1 2010.08.22 03:03:52
Nutella 80!
Baj az már van itt így is dögivel!
Lehet az, hogy én naiv ember vagyok, meg rögeszmés, de talán időszerű lenne elszámolni a négy év megvalósítatlan vágyairól!
Például: hadi park, városrehabilitáció számtalan kerékpár út, a belső strand újjáépítése, természetesen ezekre azért, mint tervekre az önkormányzat pénzt költött! No meg a sok konspirálás amelyeknek a vége nulla lett! Miért nem hír ami végül is hír, hogy a város vezetői ellen hány feljelentést tettek, és hányban nyomoznak? Ez titkos! Nekem személyesen nem Földi úrral van bajom, hanem azzal, hogy a város olyan dologgal bízta meg amihez nem ért, és sajnos még egyszer is megbízhatja, köszönet azoknak akik nem az alkalmasságot fogják nézni, hanem a pártszimpátiát! Talán azon is kellene gondolkodni, hogy a város adósságát lassan törleszteni kell! Miből? Van egy gyenge képességű jegyzőnk, aki úgy tűnik a város dogait képtelen kezelni! Kérem ez nem Újszilvás, ami oda sok volt az ide kévés! Lehet a város lakosságát egy újságcikkben lealázni, meddig? Addig amíg ezt tűrik a város lakói! Sajnos a város értelmisége passzív, a dolgok, csak addig érdekesek, míg számukra nem hátrányosak! Kellene újítani csak ahhoz a változás szelének kellene megcsapni a várost! Mondja meg valaki nekem mi a jó abban, hogy a pártok a listájukat teli tűzdelték pedagógusokkal? Egy tornatanárnál van a bölcsesség köve? Kétlem ! Keveslem a hozzáértő várost ismerő és vezetni tudó megfelelő ismeretekkel rendelkező közgazdát!! Van ezért mert renegát mindig van , aki átáll a másik oldalra! Csupán az a kérdés, hogy így mennyire hiteles? Van itt baj, és lesz itt még a
szarnak vérontása!
Üdv .Steve!!!
Steve1 2010.07.20 22:03:15
Bizony-bizony ,ez a történet kezd a kabaré fokozatba átalakulni, holott ez a város szempontjából tragédia! A polgi halvány lila kísérletet sem tesz a helyzete tisztázására, nem jelent fel senkit sem hitelrontásért, helyette bevezeti a cenzúrát! Róla vagy jót, vagy semmit!
Megértem Őt, mert ezért vannak alá-fölé rendelt jogviszonyok, melyek azért határt szabnak munkáltató, és alkalmazott közötti munkajogi kapcsolatban. Persze már akkor, ha amikor ez a kapcsolat létrejöttekor rendezett és tisztázott. Eddig retorzió nélkül jelenhettek meg anyagok a várossal kapcsolatosan, de mivel tornyosulnak a felhők, és közelednek az önkormányzati választások a VÁRVAG honlapja elviselhetetlen lett.
Nekem egyre inkább az a véleményem, hogy a mi polgármesterünk egy előre tolt bábu, egy tesztember akin mindent kipróbálnak a nagy tudású helyettesei, szakértői, al-és főtanácsadói minden alárendelt, de határtalan ésszel megáldott nagyon okos főokos, akikben Ő megbízik, és hallgat rájuk.
Nagyon rosszul teszi, hogy mindenkiben megbízik, hol van a törvényesség őre a jegyző? Neki kellene óvni védeni minden hülyeségtől a polgármestert! Az viszont megint kérdéses, hogy egy valaggal hogyan lehet megülni több lovat! Nem kell álláshalmozónak lenni, akkor amikor egy munkakör betöltése is akadályokba ütközik a hozzáértés hiányában! Most van baj dögivel! Ki kellene mászni a felrótt bajokból, és nem is biztos, hogy újra kellene indul az önkormányzati választásokon! Nem tartom szerencsésnek az ellenség keresést, hiszen ebben a városban még talán potenciálisan legalább negyvenezer polgármester jelölt lehet! Megértem én, hogy a polgármester úr, ha kell akkor az öregek napköziotthonában " vonatozik", vagy játszótér átadáson a gyerekek csúszdáján siklik le, ha kell söröshordót görget egy útátadáson, de tessék már megérteni, hogy ez mind kevés! Nagyon kevés, dolgozni, többet, sokkal többet kellene dolgozni a városért!
Ezt viszont egy hozzáértő gondolkodó józan életű elkötelezett, nem megalkuvó, nem bizonyos gazdasági köröknek megfelelni vágyó ember tudja tudja teljesíteni!
Polgármester úr, kérem vonja vissza jelöltségét, hisz mindenkinek, a városnak, és magának is jót tenne!
Üdv.: Steve!!!!!!
Steve1 2010.06.27 20:48:23
A rendszerváltás 20.-k évében ismét kiderült, hogy milyen demokrácia is van kis hazánkban! Igaz,hogy Földi urat a helyi Fidesz leszavazta, és Tótin urat jelölte 46:39 arányba polgármester jelöltnek, de mivel Földi úr a választókerület elnöke, kifogással élt. Megteheti, így Őt az" ÖVEB", lehet utána nézni, mi az , végül is jelöli a város polgármesterének! Demokrácia, óh , egy városban működő párt ennyire szuverén! Földi úr nem nyilatkozik, mi volt a kifogása Tótin úrral szemben, egy a lényeg Ő lesz a jelölt! Hogy is van ez, nekem jár a polgármesterség az alkoholizmus ellen ez a terápia, meg ezen túl csak jól jön az az ötszázezer amit felveszek az országgyűlési képviselőség, és három bizottsági tagság mellett, és így a városra is van időm!
Ne ugasson senki sem a magánéletembe, mert itt én vagyok a sztár!
Most vagyok egyre kíváncsibb Meggyvágó észrevételére, de Ő hallgat, pedig eljött a jólét, a csoda, a Kánaán!
Nem vagyok Tótin imádó, már írtam, Ő a gyermekarcú " Jágó"! De! Ez így pofátlan dolog, akkor amikor a város egyik politikai szervezete jelöl valakit akkor aki vesztésre áll az megfúrhatja! Sőt magát teheti a helyébe!
Én mos azt sem tudom, hogy Földi Úr melyik párt tagja, mert a parlamentben a KDNP frakcióját gyarapítja, itt meg a Fidesz nevében intézkedik! Ha úriember lenne előadná, azt, hogy mivel fúrta meg Tótin urat De Ő nem az , Ő csak egy sima " alkesz"! Lehet itt ok az elmúlt négy év elszámolása is! Lehet az is érdekes, hogy hogyan lehet eladni, kb. 1 hektár beépített területe, egy felső középkategóriájú családi ház árában! Azokat az okmányokat, melyeken Nutella csodálkozik, azokat a szél azért csak úgy nem fújdogálja a város utcáin! Ezekről is számot kellene adni! A jelöltség egy túlélési lehetőség!
Csak az a szomorú, hogy majd jönnek a választások, és a 2/3 ismét agy nélkül fog gondolkodni!
Kell nekünk fesztivál, pompa, paláver, butítás. a város meg úszik az adósságban!
Kellene már valaki aki a városért, nem pártérdekért, a város javára tevékenykedik!
Üdv.: Steve!!!!
Steve1 2010.06.16 00:19:54
Először is figyelemfelkeltés!
A nevem változott,egy, "sikeres" frissítés után, Steve1 vagyok!
Ki gondolja azt komolyan, hogy egy gyermekarcú kollégiumi nevelőtanár a legalkalmasabb a polgármesterségre! Ő a gyermekképű" Jágó",az intrikus!
Nem kellene már találni ceglédi embert polgármesternek? Gondolkozzatok el mikor volt utoljára ceglédi születésű ember a város élén! Itt ilyen alacsony az "IQ"a városban? Javasolni kéne valakit, csak ne legyen pártkomisszár, vagy felekezeti ember!
A listátok hiányos, indulna még a független Krizsán Ervin,és a régi "polgármester " Soós János! Lassan a városban minden felelős beosztást, bevándorlók töltenek be.
Mi a véleményetek az új iskolai posztamensről, " Unghváry", olyan szép, mint egy sírkőfaragvány! Lehet hogy egy sírkőfaragó készítette! Ennyire kicsinyesnek nem kellene lennie a városnak, az önkormányzatnak! Az még hab a tortán, hogy a homlokzat címer nem a mostani köztársaság címere, nekem az alkotó, Varga Gábor elmondta,hogy tévedett, de ezt nem vették észre, akkor senki sem reklamált . A címer a lovastengerész idejét időző angyalos címer.Ez ellen most nem szól senki. Ugyanúgy nem szól érte senki sem, hogy a tanáriszoba ablakából, a címer felett, lepedőn írt hirdetmény, bulira való felszólítása lebeg. az összkép így gusztustalan.
Ha már így, itt beszélgetünk javaslom foglalkozzunk többet a várossal, hiszen sok olyan esemény következik, amely megér egy misét!!
Üdv.: Steve!!!!!!!!