Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tolcso

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kánikulában sokkal inkább vágyunk az üdítőitalokra. Mindenki kedvence a frissítő ízű limonádé, ami szénsavval kombinálva még inkább felüdít. A klasszikus citrusos ízeken kívül számos egyéb ízkombinációt piacra dobtak a gyártók, mi ezeket most összesítve vakteszteltük, hogy kiderüljön, melyik…..
Pár napja jelent meg egy írás a Cardboard Gurun, ami egy ötöslistával próbálja meg lebeszélni az embereket arról, hogy kiegészítőket vegyenek társasjátékokhoz. Gondoltam lefordítom nektek, de aztán láttam, hogy sok ponton tér el a véleményünk a szerzővel, úgyhogy inkább csak a lényeget fordítom le…..
tolcso 2020.08.26 20:54:00
Egyetértek minden ponttal. A hivatkozott cikkről egy hasonló témájú videó jutott eszembe, ami a 10 legrosszabb ár/érték arányú játékról szólt. Azt végig se tudtam nézni, mert annyira nem tudtam egyetérteni az érveivel. Szóval nem ajánlom, de ha érdekel, nézz bele, hátha ez is inspirál egy hasonló szemlézést: youtu.be/gumHfmbw_pE

Nekem főleg jó tapasztalataim vannak kiegekkel.

A Lords of Waterdeephez az alapjátékkal együtt vettem meg, mert dicsérték, és tényleg sokat adnak hozzá az extra helyszínek, küldetések és a korrupció mechanika. Meg 6-ra növeli a max. játékosszámot, aminél már tényleg nagy a holtidő, de nem sokkal több, mint 5-nél.

A Carcassonne kiegek nélkül nem túl változatos, 4-5 játékosnál meg túl kevés a lapka, érdemes 2-3 kiegészítőt beszerezni hozzá. Alhambránál ugyanezt érzem, de abból nincs saját példányom.

A Kakaóhoz azután vettem meg a csokis kieget, amikor az alapjátékot már nagyon kiismertük. A 4 modulból az egyiket nem mindig tesszük bele, de a többi miatt bőven megérte. Itt érdekes, hogy az új lapkákat az eredetik helyett kell beletenni, hogy megmaradjon a darabszám. Megtehették volna, hogy tesznek bele egy 5. játékos készletet, de valószínűleg letesztelték és nem működött jól. A gyémántos kieg moduljai viszont nem győztek meg, hogy azt is megvegyem.

Tudatosan kell vásárolni, előre tájékozódni, és akkor kevesebb csalódás éri az embert.
Jajj, de közvélemény-ellenes lesz ez a mai poszt. Íme az Arkham Horror, avagy a Rettegés Arkhamban, a Cthulhu játékok alfája. Ha valaki csak egy Cthulhu játékkal játszott eddig, akkor minden bizonnyal ez volt az, de sokak életében ez volt az első összetett játék is. Számtalan kiegészítő és még több…..
Paradox módon, minél nehezebb egy játék, annál nagyobb az esélye, hogy valaki eléri benne a maximális pontszámot, vagy gyorsan döntögetik egymást a rekordok. Emlékeztek még  Flappy Birdre? Hihetetlenül idegesítő volt, hogy másodpercek alatt lezuhant az a #@!^* madár, már az…..
Hájl embelek! Új embellel elősítettem meg a helyőlséget! Tegnap állítottuk elő ezt a hispán exlendőlt az egli vízalatti hoki világbajnokságon. A mélkőzés első negyedében alsógatyála vetkőzve az alábbiakat oldítva vetette magát a medencébe: - Mi ez a baszakodás?…..
Laci Today ma Értetek írok 2013.08.01 13:31:30
Rihaj!Egyre többet olvasni arról, hogy mennyi mérgező dolgokkal traktálnak minket a Szörnyűséges Profitvadászok, úgyhogy én a következő étkezési tanácsokat adnám egy egészségesebb élet reményében: Miután az ételeink nagy része vagy nem embernek való, hiszen például -a…..
 ..
tolcso 2011.04.16 14:13:50
Csúnya, őszi, keddi nap volt. 2001. szeptember 11-én. A reggeli órában beültünk a cég terepjáró gépkocsijába, hogy a Veszprém közelében található, úgynevezett nullaponti lőtérre utazzunk. Ezekben a hetekben ugyanis egy közös, amerikai-magyar hadgyakorlatot rendeztek a Bakony…..
Kicsit szánalmas...  1:23-nál és a végén a legjobb :D De Francis visszakapta accját és mostmár boldog     Haverokkal 0:20-tól nagyon röhögtünk :D Van még 250 videó amik nagyjából erről szólnak O,,O..