Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asmund

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Asmund 2011.04.08 07:05:43
Piroslap A Google Maps ingyen van 2010.10.20 14:03:00
Iha, van itt pénz fontos dolgokra, például Magyarország lefényképezésére az éterből, ráadásul oly fontos ez, hogy az új kormányzat első döntései között szerepel a projekt… Az Orbán kormány nem sajnálja rá a pénzt cirka 5000 millió azaz 5 milliárd forintnyi összeget…..
 Káprázatosan aktuális téma Bandisternkerntől a borklubos összeállítás után (vajon milyen körökben mozoghat sunyi, megfigyelő szemekkel..?) - parancsoljatok. Helyszín: a Vörösmarty-tér vagy bármely más, szigorúan belvárosi kávézó.Szereplők: két harminc év…..
Sziasztok! Közel egy éve keresek állást a közszférában. Szerintem is csak a pereputtynak van esélye bekerülni. (Az egyik helyre a 2. kör után azért nem vettek fel, mert inkább a leendő főnök ismerősét preferálták) Egyébként van 2 gyerekem, 2 diplomám, 2 nyelvvizsgám, egy…..
Lássuk be, megérdemli. A Microsoft telefonos oprendszere egy kövület, ami élő korában is meglehetősen szánalmas egy alak volt. Amelyik Windows Mobile-os telefont próbáltam, mind túlbonyolított, használhatatlan vacaknak tűnt, leszámítva a HTC-ket, de azok is csak a távol-keleti…..
Nos íme, az alábbi hirdetés az apronet.hu netes hirdető portálon bukkant fel:..