Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nubuka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Orbán-Semjén kormány egy 131 éve halott filozófus ellen vívott háborúja "sikerrel járt". Beértek a KDNP hazugságai, az egyetem engedett a politikai nyomásnak és elvitték a Marx szobrot a Közgázról. Az egyetem először még elutasította Rétvári Bence államtitkár…..
Más profi újságírókhoz hasonlóan mi a Corvinus Hallgatói Médiaközpont lelkes tanoncai is ácsingózunk az exkluzívokért. Különös öröm volt számunkra abban a hitben élni: José Manuel Barroso interjút ad nekünk. Július elején kezdtek el terjedni a folyosói pletykák a…..
Tudom, hogy nemrégóta vagyunk online, de, azért felmérném a terepet perpill, hogy állunk. Szeretném, ha mindenki, aki olvassa a blogot, valahol jelezné, hogy ezt megteszi, ezzel felmérhetnénk, hogy hányan nézitek, és, hogy érdekelnek e a dolgok, esetleg tetszik, nemtetszik (like &…..
Újabb bizonyítást láthatunk, ami azt a (számunkra) tényt támasztja alá, hogy a vizipipa nem is olyan káros, mint azt a riválisai és ellenlábasai mutatják. Többek közt ilyesfajta videókra is számíthattok majd a jövőben, hogy azért kicsit nagyobb teret nyerjen a blog. A videóért…..
Sziasztok! Mint ígértem elkészítettem a XII. kerületi GYÁKI ELTE Közép és Általános Iskola DÖK-jének blogját, melyben majd igyekszünk iktatni a fontosabb időpontokat, programok szervezésének folyamatait, sőt a kommunikáció is kicsit talán jobb lesz így, hátha jobban…..
nubuka 2010.10.30 17:52:08