Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kayakkirály

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ijesztő, ha az ember személyes adatai egy olyan cégnél landolnak, amelyikkel soha nem volt semmifajta szerződéses viszonya. Még ijesztőbb, ha ez a cég egy biztosító. Olvassák Dexx kalandjait és próbálják kitalálni, milyen adatbázisból dolgozhattak a tirpákok. Kedves Homár! A…..
kayakkirály 2007.07.20 11:50:32
Kicsit bonyolult a történet, de nincs benne semmi susmus, csak kicsit bénáztak az informatikusok. Ajánlom figyelmedbe: www.maicasco.hu/r_mai_casco.html
Mivel a módozat működtetésében a QBE Atlasz Biztosító Rt. kizárólag mint a fronting-partner (hazai képviselet) vett részt, továbbá a MAI CASCO módozat viszontbiztosítási fedezete változatlan feltételekkel került megújításra, ezért az állomány kezelésével és a konstrukció működtetésével megbízott MAI CASCO Kft. 2003. január 1-jétől a terméket a TIR Biztosító Egyesület partnerségével működteti tovább.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete E-II/68/2007. számú határozatában engedélyezte a MAI CASCO állomány átruházását az AIM Általános Biztosító Zrt. részére. 2007. február 1-jétől a MAI CASCO Kft., mint a cégcsoport tulajdonában álló AIM Általános Biztosító Zrt. vezérügynöke, nyújtja a tőle megszokott színvonalú szolgáltatást kedves Ügyfeleinek.

A lényeg, h a Mai Casco nem biztosító társaság, az ő termékét mint biztosító a TIR bizt. egyesület adminisztrálta, amit nem rég át vett az AIM biztosító. De erről ment is levél a Mai Casco ügyfeleknek is.