Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyél sajtot

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleged van abból, hogy újabban már októberben elkezdődik a karácsonyi szezon? Akkor ez a te játékod. Hihetetlen mennyiségű télapót, manót, ajándékot és egyéb, az ünnephez "nélkülözhetetlen" vacakot lehet leirtani kellemesen vicces formában a Garden Gnome Carnage…..
A Zenon Mega Blast egy hamisítatlan játéktermi őrület. A szokásos "lőni mindenre, ami mozog, és mindenre, ami nem, csak hogy biztosak legyünk a dolgunkban" típusú felülnézetes űrmészárlás egyik - szerintem - szépen sikerült darabjáról van szó. Ahogy az elvárható egy…..
Régen volt tower defense játék, és a PC.Defense is csak tüneti kezelés a hiányra, mert nem egy emlékezetes darab. A kötelezőt azért hozza, végig lehet klikkelgetni több nehézségi szinten és vannak varázslatok meg achievementek is, a számítógépes-vírusos környezet pedig…..
Ha napközben olykor aknakeresővel ütöd el az időt, esténként a Helyszínelőket nézed, és a polcodon pihen az összes Columbo DVD, akkor a ClueSweeper a te játékod. Megadott számú lépésből kell megoldani az ügyeket, aknakereső-szerűen navigálva a pályán, ezen felül még…..
Jegyezzük meg Jay Pavlina nevét és foglaljuk imáinkba, a csávó ugyanis egy zseni. Ő csinálta a Super Mario Bros. Crossovert, és fogalmam sincs, hogyan maradhatott ki eddig a blogból. A játék a legendás Mario-játék pályáit vonultatja fel, de mint a címe is mutatja, más…..
Korábban már többször is poszttá formáltuk az egyes Epic War részről (2,3) alkotott véleményünket. Nemrég megjelent az Epic War 4, így most sem teszünk másként. Az első benyomás pozitív: a játék tartalmaz egy tutorial pályát (ha valaki eddig nem találkozott volna az…..
Emlékeztek még a Fantastic Contraptionra? Majd két éve a KMK egyik legsikeresebb játéka volt, és most megérkezett a folytatás. Az első rész magasra tette a mércét, ám a másodikkal kapcsolatban vegyesek az érzelmeim. A játékmenet változatlan maradt (a piros elemet kell a…..
Ez a név nélküli kis csoda olyan aljasságnak indul, mint a szívatós tetris: ezúttal a jól ismert falteniszjáték (Breakout) megy át szemétparasztba, a látszat szerint egy pixellel kell nagyon sokat leszedni. Aztán az ember rájön, hogy a kiütött téglákból is labdák lesznek, így…..
Ki ne emlékezne a Hedgehog Launchra, a Learn to Flyra vagy éppen az összes többi kilövős játékra? A Meteor Launch is egy ezek közül. A dolog nagyban hasonlít a Hedgehog Launchra, itt azonban egy álmodozó és végtelenül naiv ifjú indián bőrébe bújva kell egy lezuhant meteort…..
Többen beküldtétek a Pixel Legions című stratégiát, ami – mint címe mutatja – különböző színű képpontok ádáz harcát meséli el flashjátékban. A játékmenet roppant egyszerű: nem kell törődni erőforrásokkal, fejlesztésekkel meg hasonló úri huncutságokkal,…..
Amikor elkezdtem játszani a Potty Racers 2-vel, szinte azonnal a Jég veled című, ezeréves film görkocsis jelenete ugrott be róla (a linkelt videón 5:05-től látható). Talán a zene, talán a kis alak, talán a tákolmány-hangulat miatt volt, de határozottan jót tett az asszociáció,…..
Holnap már lesz disztroj is, de előtte hadd legyen még egy kis nosztalgiázás a blogban. Nem tudom, ki emlékszik még ilyesmire, de nekem a Bird Pax láttán azonnal csikókorom autóskártyázásai ugrottak be. Bizony, még a ZX Spectrum előtt, mikor a számítógépet legfeljebb a…..
Szegény Föld Anyát teljesen kizsigerelte az emberi faj, ezért Mr. Mag elindul, hogy rendbe hozza a dolgokat. Ennyi a története nagyjából a Regrowth című point'n'click kalandnak, de a grafika tündéri, a feladatok könnyedén megoldhatók, ráadásul többféle befejezés is van, egyik…..
Egyél sajtot 2010.06.18 14:41:56
Mai első játékunkat állítólag felvételi interjúkon használják Japánban. A feladat, hogy átjuttassunk mindenkit a folyó túloldalára, a következő szabályok szerint:  - Csak két személy lehet egyszerre a tutajon.  - Az apa nem maradhat egyedül egyik lánnyal sem,…..
A Boomshine a lusták flashjátéka: a játékos egyet klikkent, aztán hátra is dőlhet, és nézheti, hogy sikerült-e teljesíteni a pályát. A klikkelés egy néhány másodpercig tartó, kör alakú robbanást idéz elő, amibe jó esetben beleütköznek a játéktérben pattogó golyók.…..
Egyszerű, de szórakoztató valósidejű stratégia a black metal zenekarok nevét idéző Necronator. A játékban egy világot kell földrészenként – illetve a földrészeket városonként – leigázni úgy, hogy minden városba nyitunk egy portált, ahonnan élőholtakat és egyéb…..
Szeretem az atomokkal és molekulákkal variáló logikai játékokat, az Atomix és a minim nagy kedvenceim voltak. Az Atomic Puzzle nem annyira jó, mint az említettek, de azért el lehet vele szórakozni, és a megvalósítása nagyon szép. A pályákon molekulákat kell eltüntetnünk úgy,…..
Webszerte népszerű az a videó, amit a Rossz PC játékok blog is postolt minap: a felvételen a Syobon Action nevű Mario-klón látható, ami egyszerűen a világ legszemetebb játéka. De tényleg: a cucc készítői úgy alkották meg a pályákat, hogy minden sarkon szétszívassák a…..
Egyél sajtot 2010.06.16 15:53:01
Mi mással kezdhetnénk a blogot, mint a névadó játékkal, amit a Roar Entertainment, vagyis az I. KMK Játékpályázaton is bizonyított, Van fedőnevű drága ember készített. A feladat egyszerű: kabalafiguránkkal, Bombermannel egy űrhajóval kell kerülgetni a munkát jelképező…..
Kétségbeesett segélykiáltás érkezett a Közveszélyes szerkesztőségébe, amit változatlan formában közlünk, már csak azért is, mert itt az Index techrovatban két exkandós is ül, aki sok szép, ám nyomdafestéket nem tűrő élményt köszönhet a KIN Kupák mellett a Schönherz…..