Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajnis86

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az az erős ember, aki a kezét használja fegyvernek. Aki igazán intelligens nem a hangjának, hanem a szavainak erejét használja ki. Hiszen mindenkinek van gyengepontja és mindenki sebezhető, akin nem látszik, ő is. Bizony, ha valaki üvölt vagy üt, az gyenge. Igazán gyenge…..
az élet nagy kérdései A világ 2012.01.19 20:17:00
Mi az a pont az ember életében, amikor eldönti, hogy magassarkú helyett inkább egy kényelmes mackó nadrágba bújik, smink és menő frizura helyett csak összefogja a haját, hogy ne a szemébe lógjon és leül a tv elé megnézni egy-két vicces sorozatot, vagy megható-sírós romantikus…..
2perc Ez kínos 2011.10.29 19:40:00
2perc.blog.hu ..
Hajnis86 2012.01.02 23:57:09
Hosszú évek óta sportolok, mindenfélét kipróbáltam már, ám mégis csak egy kötött le olyannyira, hogy ma már elmondhatom, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal, de 9 éve karatézom. Hogy miért?Ecetkóstolók festménye: Kína három tanítómesterét látjuk és az ecet az élet…..
Gyermekgondozási tanácsok friss szülőknek és kezdő babysittereknek!   Via:www.wrybaby.com..
Hajnis86 2011.03.06 16:15:48
:D
Ma vie à Angers Megjött a tavasz 2011.03.05 16:31:00
Elég régen írtam már, időközben még a tavasz is megérkezett kezdetben erős és hideg szél kíséretében, aminek köszönhetően a hőérzet kemény 0 °C volt, de péntekre már a fagyos szél is elmúlt és maradt a 9-11 °C-os délutáni hőmérséklet. Majdnem ilyen szép sárga,…..
Kisütött a Nap, na végre :) Itt egy versem, ennek örömére.  Tavaszváró Minden mi szín és álom, millió csillag fénylik, várom. Előjön, mit betemetett a hó, megannyi mesét tudó szánkó kerül a padlásra, de a gyermeki mosoly megmarad, mert kis szívükbe örömöt…..
Ma vie à Angers A menza, az menza 2011.02.23 19:02:00
Üdvözlet mindenkinek újra, innen Angersból :) Hol is hagytam abba? Áh, szombat. Meglepődve kellett konstatálnom, hogy akármennyire is alaposan takarítottam, maximum egy órát vett igénybe ennek a pici szobának a kitakarítása. Azt hittem az egész napom ezzel fog telni, de hamar…..
Ma vie à Angers Az első napok 2011.02.17 16:37:00
Kedves Olvasóim! Ezennel hivatalosan is elkezdem a blogot. Sajnálom, hogy hamarabb nem tudtam írni, de igen sok idő elment a net beüzemelésével, a további napokban meg egyszerűen csak nem volt energiám. De most francia tanulás helyett megírom :) A péntek az utazásé volt. Eléggé…..
Hajnis86 2011.02.20 17:31:29
@Milagn: Ne viccelj, nagyon ott van!!
Szeretem a hétvégéket, olyan kellemesek. Ha Szegeden vagyok azért, ha otthon vagyok akkor meg azért. Mindkettőnek megvan a maga szépsége. Jó érzés a koliban magam lenni, kicsit rendet rakni, kimosni, mosogatni és a mindennapi rohanásból egy picit megbújni, 'elszökni' a nagy világ…..
Sziasztok! Azt hiszem pár dolog kimaradt. Mint például hogy csütörtökön a mosodában találkoztam egy amcsi csajjal, Miamiból jött. Nagyon kedves, elvileg ma lesz valami beszélgetős összeülés a konyhában, és ha tényleg lesz, akkor majd szólni fog. Nézzük a pénteki…..
"Hajni, sose felejtsd el: Egy gyertya nem veszít semmit ha meggyújt egy másikat." És milyen igaz. Ha másoknak segítünk és nem csak a saját céljainknak élünk, nem feltétlen kapunk hálát, de nem is ez a lényeg, hanem az, h nagyon jó érzés, hogy valaki miattunk találta meg…..
Igazi sikernek az számít, amit nagyon becsülni tudunk, és csak azt tudjuk becsülni, amiért igazán megküzdöttünk. Ez nagyon sok munkát, olykor áldozatot és véres verejtéket igényel. De küzdeni kell. Ha elesel, fel kell tudni állni. Sokkal nagyobb dicsőség vert helyzetből babért…..
Ma rájöttem arra, hogy lehet hogy nem létezik az igazi, de megéri rá várni. Minden alkalommal ha szerelmes vagy, adsz magadnak 1 esélyt. Lehet hogy szenvedsz, de megéri, mert ha eljön a Te időd, nem a múltat fogod bogarászni. Ha pedig mégis elkerülne Kupidó nyila, akkor meg már…..