Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akurvaanyád!

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
Itt a 41. heti kedvenc tizenkettő az Indafotófalról. Az elmúlt hetekben teszteltem egy új sorrendet, most már le is merem írni, a fotók a kedvencelése száma szerint, fordított sorrendben vannak, felül van az elmúlt héten legkevesebb, alul a legtöbb kedvencet kapott fotó a…..
Akurvaanyád! 2010.10.12 07:18:09
Egy olvasónk azért ment el a Megasztárba, hogy megnézze egyik haverjának a fellépését, de nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy azt szerették volna, illetve a Tv2 meghirdette. Átveréses sztori változatlan formában alant, modern rabszolga motívumokkal.Egy kedves barátom bejutott a…..
Akurvaanyád! 2010.09.27 19:43:16
?
A flickr ötmilliárd feltöltött fotót bejelentő blogbejegyzése szebb karriert futott be mint a 4-3-2 Milliárd képről szóló. Ennek kapcsán elővettem egy régebbi, még nem publikált grafikonomat, ami a flickr bővülését mutatja be. Visszakerestem a mérföldköveket jelző képeket,…..
Majd egy évvel ezelőtt budapesti fiatalok bemutatták, hogyan lehet átkelni egy forgalmas kereszteződésen lépcsőzés nélkül. A Blahán, papírlámpákkal rendezett akció olyan mély nyomot hagyott a forgalomszervezőkben, hogy már át is alakították a Kálvin teret gyalogosbaráttá. A…..
Akurvaanyád! 2010.09.17 12:39:15
Tegnap berlini lakásában elhunyt Kertész Imre (۞80) világhírű Nobel-díjas német író. A magyar írók nevében Esterházy Péter, Spiró György és Fejős Éva gyásztáviratban fejezte ki részvétét Dr. Hans-Dietrich Jürgensnek, a Német Írószövetség elnökének. Dr. Jürgens az…..
 Kommentek:partyface1973 · http://blog.puruttya.hu/ 2010.07.01. 22:37:201.: kit érdekel, hogy törzsvendég? ha a pici lelked és másokénak simogatásáért tartod a blogot, akkor parancsolj: "Szuper és kőéles képek, kedves ElPadre, maxirespect. Átéreztem a…..
Szombaton lenne 74 éves Hofi Géza, rip. Igyunk egyet az emlékére! Kiskorúak persze csak tejet. ..
Akurvaanyád! 2010.07.02 16:45:14
@Héttörpe (az SZDSZ elvette az emberek örömét): miért reklámozod, mekkora seggfej vagy?