Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorinczagoston (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Késéscsinálás 2011.06.28 14:06:00
Zoli a levelében arról ír, hogy nem érti, miért van az, hogy ha sikerül pontosan betartani a menetrendet, akkor a pályaudvarok előtt álldogálva, csak összehozzák a vonatok a késést. Nos, a helyzetét én is átérzem, múltkoriban a barátnőmmel Szolnok felé indulva, még a Keleti…..
Akkor most mindenki tegye el a kamerákat, fénykpezőgépeket, mert mutatok valami nagyon titkosat - állítólag ezt modta Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója. Majd megmutatta a Sea Ray névre keresztelt telefont, mely az első windowsos mobilja lesz a Nokának. Persze mondanunk sem kell, hogy…..
Az HBO idei egyik nagy dobása (a másik a Luck lesz, ha bemutatják még idén) a Trónok harca, amivel ugyan nem döntöttek nézettségi csúcsokat, de stabilan a képernyő elé ültetnek hetente kétmillió nézőt (átlagosan) és az egyes epizódok nézettsége is egyre nőtt (a nyolcadik…..
lorinczagoston (törölt) 2011.06.15 10:54:12
Microsoft, Android? Hogy is jön ez össze?2007. Kezdjük az elején. Nézzük, hogyan reagált a Microsoft vezére a Google bejelentésére, miszerint hamarosan okostelefon platformmal állnak elő... 2009. Éppen egy éve durrant el Steve Ballmer Microsoft-vezér agya az Androidtól, és kezdett…..
lorinczagoston (törölt) 2011.05.30 11:18:48
@Sieg: Azért én nem biztos, hogy innováció tekintetében tennék egy egyenlőség jelet az iOS/Android/WP7 közé...
Ha minden igaz, mostantól már sima magyarországi androidos telefonokon is lehet fizetős alkalmazásokat vásárolni. Vagyis végre a teljes Android Market kínálat hozzáférhetővé vált a magyarok számára. Az alkalmazásfejlesztők pedig immár a magyar közönségnek is kínálhatnak…..
Talán hallottatok már arról, hogy a Google a Sony-val, az Intellel meg a Logitech-kel közösen készíti a jövő tévéjét, ami valami olyasmi, mint az Apple TV, csak kicsit még több annál: a filmek letöltése mellett még nagyobb szabadságot kapnak a felhasználók a neten,…..
addict Az Amazon az iPadet fikázza 2010.09.15 10:30:00
Érdekes dolog ez az Apple-ellenesség. Egyre több olyan reklám bukkan fel mostanában, amely az adott terméket az iPhone-hoz vagy az iPadhez hasonlítja, bemutatva, hogy azok milyen szarok, bezzeg a kínált telefon, laptop vagy éppen tablet meg milyen jó. Közben viszont folyamatosan az Apple…..
lorinczagoston (törölt) 2010.09.15 15:07:36
@iGergo: hja persze, több mindenre is alkalmas, azt viszont ne felejtsük el, hogy könyvolvasásról van szó, és az iPad is nagyon nyomul ezen a téren. Erre viszont egyáltalán nem jobb, és itt nem csak kijelzőről, de üzemidőről és a szemet nem fárasztó megoldásról is szó van. Arról meg főleg, hogy a Kindlet felkapom buszon a kezembe és lazán olvasok akár kapaszkodás közben, ezt viszont nehezen tenném meg egy iPad-dal.

Ráadásul, ha már svájci bicska, meg lombfűrész. Azt ugye megnéztétek mennyi az árkülönbség köztük? Itthon a legolcsóbb iPad 163 ezer, míg a Kindle 150 dolcsiért megvan szállítással.

Egy szó mint száz, össze lehet vetni, mint könyvolvasásra alkalmas eszközök, és szerintem - persze ez szubjektív- , nem kérdés hogy melyik nyer...