Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Urux

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen tematikus adásokat hallgatnátok szívesen? Sorozatosból biztosan lesz még folytatás és én már tervezek egy "Kultfilmek, amelyek nem azok" kiadást, ahol garantáltan lesz egy audio csetepaté :P Mik érdekelnének benneteket? Sportfilmek? Életrajzi…..
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a…..
Urux 2011.10.24 23:29:31
@JonC: Az a tankos meg szerintem a Bomb lesz, vagy legalábbis nekem ezen a néven volt fent a gépen.
Hónapok óta csend honolt az Alapítvány háza táján, csigalassan formálódik a film. Robert Rodat, a Ryan közlegény megmentése (Saving Private Ryan) dolgozott a forgatókönyvön, amely nem tetszett a rendezőnek, Roland Emmerichnek. Úgy tűnik, hogy továbbra sem sikerült zöld ágra…..
Urux 2011.10.02 02:27:45
A Bëlga médiahekkje tökéletesen sikerült, szinte mindenki elhitte, hogy feloszlanak, de persze eszük ágában sincs. A Lángoló Gitárok lerántja a leplet még a „búcsúkoncert előtt”. Még5: Tedd fel a kérdést! Mit üzentek azoknak, akiknek felcsillant a szemük a hír…..
Tudom, sikeres ember nem lehet, aki TV2 híradót néz és igazat is adok neki. Mentségemre, tudatosan tényleg nem néztem, de kapcsolgatáskor (egyébként siralmasan szar műsörök mennek különösen 6 és 7 között) láttam ezt a képet és kicsit kiakadtam. Az elmebeteg norvég állat, aki…..
Ez egy rövid bejegyzés lesz, mivel csak arra keresem a választ, hogy mégis hova a rákba tűntek a kommentelők?!Aki megnézi az utóbbi bejegyzéseket, főleg a kritikákat, annak feltűnhetett (talán), hogy mostanság valahogy nem akartok hangot adni a véleményeteknek. Pedig én igyekszem…..
Urux 2011.07.12 20:24:07
@mutant: Igaz is. Mintha láttam is volna valami nagyon meggyőző előzetest róla :D
Amikor elindítottam a bukaresti kettős mércével foglalkozó, néha egymást keresztező sorozataimat, az előző évek tapasztalata alapján tudtam, hogy számos és könnyen érthető példát tudok majd erre bemutatni. Ezen várakozásomban, sajnos, nem kellett csalódnom. Többször is írtam…..
Urux 2011.05.29 01:14:40
@etiennehungary:

De valszeg a Kürtgyarmat is két külön törzs volt. Kürt és Gyarmat
Ahogy írtam, tiniként bejött a film, azóta nem láttam. Azt kell mondjam, a film feléig kifejezetten élveztem (bár megborzongva vettem észre, hogy Rob Schneider idióta feje ide is bepofátlankodott...), mert ezek a muris jövős jelenetek még viccesek is voltak. A film második fele (vagy…..
Geekblog Mr. Nobody 2010.11.24 16:50:00
2092-t írunk. Nemo Nobody (Jared Leto) 118 éves. Ő áll a figyelem középpontjában világszerte, bármilyen jelentéktelennek is tűnik kezdetben. Mégis, minden figyelem ellenére végtelenül magányos. Egyedül van, mivel ő az egyetlen ember, akit nem telomerizáltak. Halandó a…..