Regisztráció Blogot indítok
Adatok
showdebola

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
comment:com John Cleese 71 éves 2010.10.28 15:30:00
Nagyon sok boldog születésnapot innen is. Ennek alkalmából van egy felejthetetlen jelenetünk a Vaczak szállóból, jó szórakozást hozzá! ..
showdebola 2010.10.28 22:42:41
" A képen és a videón a "Ménesvölgyi" tenyészetem kutyái: Tádé pumi és Nelli, Íjász vizslák, valamint csendes statiszta az alvó Eperke pumi." - írja Lévai Piroska Köszönjük!..
MedIQ Felülés e-mailezés előtt 2010.07.15 08:48:00
Aki sok időt tölt naponta e-mail nézegetésével, Facebook státusz update-ekkel és hírek olvasásával, az bizonyára küzd az időbeosztással is, mivel az ember hajlamos sokszor ugyanazt a kört végigjárni, és ebből kiszállni nagyon nehéz. Egy lehetséges megoldás, ha más…..
showdebola 2010.07.15 14:30:19
Elkezdődött a második félidő. Az elsőben 48-52% volt a labdabirtoklás a brazilok javára. A kapuralövések számában 2-3, kapu mellé pedig 1-4 arányban vezet Brazília. Brazília egy fáról kapta a nevét.A japán bíró remekül vett észre egy kamuesést, amit sárgával…..
Üzenik a gyerekek a válogatott edzőtáborába. Ennek örömére rajzoltak is egy pár kedves képet!Ezen a képen Luis Fabiano látszik, amint napellenzős sapkájában gólt szerez. Kézgyanús az eset, de a bíró végül megadja . Mondjuk itt hazai pályán játszanak, amit hangsúlyosan jelez…..
Pierre hatalmas sikert könyvelhetett el tegnapi jóslataival. De a tegnapi horgászás közben megtámadta egy grizzly. Emlékezzünk rá nagyon röviden.Portugália - Észak-Korea 7-0Megszületett a vébé eddigi legmókásabb gólja, Krisztina Ronáldó a fején egyensúlyozva haladt a 16-oson…..
Elsőként ajánlanám figyelmetekbe, hogy Pierre a hómágus telibe találta az eredményt. Ráadásul a paraguayiak meccsének eredményét is.A brazilok bizonyították, hogy az észak-koreaiak elleni meccs valóban nem volt mérvadó. Meggyőző teljesítménnyel lépték le az elefántokat,…..
Dél-Afrika - Mexikó 1-1 Apám. Amelyik országnak a vuvuzela a nemzeti hangszere, az nem érdemel 1 pontnál többet EGYETLEN meccsen sem. Még jó, hogy Mexikó jobb volt náluk, mivel kedves dél-amerikai szomszédaink, akik valójában közép-amerikaiak. De sajnos CsabaLala kibaszott…..