Regisztráció Blogot indítok
Adatok
London2010

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztián mamájának a lutoni reptéren kényszerből feladott kézipoggyászából elloptak 18 ezer forintot. Kiváncsian várjuk, melyik reptér válaszol hamarabb. Az biztos, hogy rontja az esélyeiket, hogy érkezéskor nem vették észre, és nem ott tettek panaszt. Amúgy lehet, hogy…..
London2010 2012.05.07 21:05:02
Szeretnék néhány dolgot hozzáfűzni mivel a kommentelők sokan nagyon okosak és pontosan tudják mit kell tenni ilyenkor illetve mit nem tennének.
Ilyen voltam én is,elképzelhetetlennek tartottam,hogy poggyászba bármi értéket tegyek,de velem is megtörtént ,nagyon sok pénzt loptak el tőlem....KÉZIPOGGYÁSZBÓL
A tények
-Easyjet
-Budapest a célállomás
-kézipoggyász,kisméretű
-nincs választási lehetősegéd,ha a személyzet nem tudja elhelyezni a kézipoggyászt és erőszakoskodsz akkor leszállítanak
-a gép hamarosan indul,ideges mindenki
-a Budapestre tartók több poggyászt visznek a gépre ha tudnak és néha tudnak mint a megengedett ezért aki betartja a szabályokat az pórul jár
-Budapesten pontosan látható ki pakol ki,igaz nincs a reptér ott bekamerázva..erős a gyanúm ott lopnak

Szóval én feljelentést tettem a rendőrségen és meggyanúsítottam azt a 3 kirakodót akiknek volt ideje a lopáshoz.Londonban ehhez nem volt az induláskor idő-igaz az easyjet személyzete is lehetett ha le tud menni a raktérbe
Biztos voltam abban,hogy a pénz nem lesz meg ,de reméltem figyelik majd őket és lebuknak

Kaptam egy határozatot amiben megszüntették a nyomozást.
Ez mindennapos eset....

Nem akarok senkit és semmit meggyanusítani,sokat utazom,de ami Ferihegyen van azt nagyon keletre sorolom..elnézést keleti országoktól nem akartam megsérteni őket.....
Ha nem lopnak ezt a fenti mondatot akkor is igaznak tartom
ha tehetem Bécs repterét választom,sokszor olcsóbb a jegy és minden más.
Szöul, Dél-Korea A Tesco fel szerette volna egy picit lendíteni a házhoz szállítási üzletágát, így azt találták ki, hogy a polcok fotóit, rajtuk a termékekkel, kiragasztják a metróban. Minden terméket elláttak egy QR-kóddal, melyet az okostelefonok le tudnak olvasni. Az utasok a…..
Lyken nemzetközi jegyet szeretett volna venni a Keletiben, szerintem nem mondok el újdonságot, hogy rá is faragott erre. Végül is ő a hibás, hiszen tudvalevőleg aki jegyet akar, az menjen ki napokkal korábban, nemzetközi jegypénztárnál esetleg már hetekkel korábban - de itt most nem…..
London2010 2011.05.20 10:48:05
@Terézágyú:
1.Bármilyen fura képzeld nem vettem észre a sötét jelzőtáblát,mivel siettem és a pénztárt néztem hogy melyikhez menjek....
2. A kártyás fizetés esetén pedig nem a lassúsággal volt a baj,hanem a dolgozó,felettébb agresszív viselkedésével...és ennél durvább volt a mondat
(ne gyere olyannal hogy Magyarországon lassú a kártyás fizetés-a szóhasználatodat idéztem-mert ez nem igaz)

Ezenkívül tényleg én vagyok az utas,már ne haragudj
London2010 2011.05.20 10:49:10
@molnibalage: Igen...itt is ment a fizetés....nem ezzel volt a baj
A Gyurcsány-kormány a 2006-os választások után egyből "piacra dobta" a Malévot, melyet 2007 februárjában a sokadik próbálkozás után sikerült is eladni. A vevő,  az AirBridge Zrt. 51 százalékban egy magyar magánszemély, 49 százalékban pedig az orosz állami…..
Kontár A csujogató Univer ketchup 2010.11.24 08:07:00
Először, mikor ismerős átküldte, azt hittem, ez valami rossz vicc, csak véletlenül töltötték fel az Univer honlapjára ezt a matyó reklámot. Enyhén szólva is túl van cifrázva. De aztán rebesgették, hogy a tévében is megy, szóval tényleg komolyan gondolják. Ez rettenetes.…..
A múltheti posztban emlegetett megvalósuló plázák egyike a KÖKI Terminál, mely ha minden jól megy, 2011 őszén már meg is nyitja kapuit. Magát az épületet (meg a helyszínt és a lebontott állomást, amelyért szerintem tényleg kár) már többször bemutatta az Urbanista, úgyhogy…..
Tiszta Beszéd Bér/feszültség 2010.11.05 16:54:00
 Ha konkrétan nem is fogalmazódik meg a kérdés, valahol mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon időben ugyanannyit dolgozik az ember és minden ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Lajtán túl, mégis töredékét keresi a munkavállaló, mint a francia…..
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
moTa kicsit elszontyolodott, hogy a postán sima levélként feladott Erste-kártyája 1,5 hónap alatt nem érkezett meg. Szerencsére egyelőre nem költötték el a pénzét: Az Erstebanknál van folyószámlám gyakorlatilag mióta az eszemet tudom. Az aktuális bankkártyám lejárt 2010…..
London2010 2010.09.20 19:45:46
Nem egeszen ertem a kartya letiltasa es ujragyartasa az 10 ezer Ft
Ez mas orszagban ugy van,hogy amennyiben elveszted es letiltod kuldenek ingyen egy masikat...igy van ez tuti Angliaban
mivel az enyemet elloptak es letiltottam....szoval maszlag az egesz
@:osbourne.: A CIB-rol annyit,hogy akartam csinalni egy web boltot ahol ugye kartyaval is lehet fizetni ez Magyarorszagon a CIB-nel ugy mukodik ,hogy fel eves web boltodnak kell ahhoz lenni hogy ezt a szolgaltatast igenybe tudd venni
na ezt kapd ki..akkor abban a fel evben mi a fenet csinalsz,kinek adsz el ,ki fizet.....es hogyan
ja persze elore utalassal,EUROPA

ennyit a CIB-rol
ott vagyok ugyfel,de nagyon rossz velemennyel vagyok rola
egyoldalu szerzodes modositas, hozza nem ertes az ugyintezesben....
London2010 2010.09.20 19:48:13
@Frucsasz, az őzikelány: ez nem igaz...legalabbis kulfoldon
a kartyacsere ilyen esteben ingyenes
tehat nem a VISA-tol fugg hanem a bankodtol
Tegnap az országgyűlés megszavazta a médiaalkotmánynak azt a részét, amivel a kormány vigyázzba állíthatja az egész magyar közmédiát, sőt akár arra is rákényszerítheti, hogy a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot énekelje Ákos Tanulékony szörnyeteg című számának…..
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
London2010 2010.06.21 20:13:11
@Kohi: SEGITSEG

A SEGELY AZ LY es nem J
Tegnap volt itt egy post, amiben arról írtam, hogy az AT&T pillanatok alatt kifogyott az első napra szóló készletből, az Apple online boltja szintén, ahol akkor már csak július hetedikére ígérték a megrendelt termék érkezését. Csütörtök reggelre július 14-ig súlyosbodott a…..
London2010 2010.06.17 12:26:12
@preditor: Nezopont kerdese,Magyarorszagon kb ugyanennyi 2 eves husegnyilatkozattal.
raadasul Angliaban a kartyas,feltoltos ,husegnyilatkozat es okmany nelkuli vetel eseten is 1 evig ingyenes a korlatlan internet az Iphone-hoz,ha nem fuggetlenitteted egy evig (O2) ha meg igen akkor azt a szolgaltato megteszi.....a kartyasnal dij elleneben,elofizetessnel ingyenesen barmikor.
A tegnap esti Anglia-USA angol szempontból legfelemelőbb pillanata az volt, amikor Steven Gerrard egy laza bokamozdulattal megszerezte a vezetést aaz angoloknak - kár, hogy erről az ITV HD-adását követő britek mind lemaradtak. Az alábbi videón jól látható, hogy miközben Johnson egy…..