Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hexx

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Itt van az ígért értékelés a Freier fall c. filmről. Így előre csak annyit mondanék, hogy IMÁDTAM!!! *-----* Ugye ez egy elég friss film, de már amikor novemberben rátaláltam, tudtam, hogy nekem ez meg kell néznem. Ez a pillanat az angol felirat kijövetelélt követően…..
A költözködés viszonylag egyszerűen ment volna, ha a lépcsőzéskor lefelé nem fordult volna a bokám cipőstől a lábam alá. Akkor meg csak kicsit sántítottam, estére már be is dagadt. Na mindegy, az új lakásunk ugyanabban az utcában van, csak jóval közelebb a fő úthoz, amin…..
Lezárult a kormány adósmentésének első fejezete. A PSZÁF január végén nyilvánosságra hozta a végtörlesztés végleges számait, majd a banki szektor tavalyi eredményeit is. Azonban a végtörlesztés hosszú távú hatása a magyar gazdaságra ma még egyelőre…..
Értéknövelt kiflikkel csábítja az új receptre vágyó vásárlókat a Tesco. A tesztszakaszban véletlenszerűen előforduló légy az ajánlat része!Újabb szfvári Tesco-s kapás...most ilyen hetem van. Rááll a szemem. Lehet lemaradtam valamiről és ez a fokhagymás-tejfölös kifli most…..
Heterónak lenni jó. Öröm és büszkeség. Szeptember 4-én fel is vonulhatnak a heterók az Andrássy úton, hogy kifejezzék, milyen pompásan érzik magukat a világban. Illetve, hogy kifejezzék: pompás közérzetüket némiképp zavarja, hogy a melegek is jól érzik magukat. A szervezők…..
hexx 2010.06.14 21:23:48
Ez az egész nevetség tárgyát képezi, nem kell ahhoz professzornak lenni hogy a meleg büszkeség napon a melegek nem arra büszkék hogy melegek hanem arra hogy egy bizonyos év bizonyos napján pontosan 1969
július 4 én egy Stonewall-i kocsmában összetüztek a rendőrökkel hogy megvédjék jogaikat, mert állandóan rendőrök cseszegették őket.Pontosan itt vívták ki azokat a jogokat hogy szabadon szórakozhassanak és hasonló jogokkal rendelkezzenek mint a heterók.Sajnálatosnak tartom hogy azok akik ezeket a büszkeség napi felvonulásokat szervezik(értelmiségi melegek) nem mondták soha el sőt irritálva a heteró kapcsolatban élőket engedtek arra asszociálni hogy a melegek arra büszkék hogy ők másképpen szexelnek.Sajnálatos az is hogy mindenféle szedett vetett transzvesztitákat mutogatva vonulnak ki az utcákra mindenféle önkontroll nélkül.Tehát még egyszer a melegek nem arra büszkék hogy másképp szexelnek, hanem arra emlékeznek ezzel hogy sikerült Amerikában közel azonos jogokat kivívni a rendőrökkel összecsapva. Mellesleg szerencsére külföldön nem az a divat hogy bármilyen rendezvény van, gyújtogatva kivonulnak az utcára, mert hű de milyen tökös dolog is az ha köveket dobálhatok és őrjönghetek mint az állatkertben zárt vadak. Egyszóval hangulatkeltés mindkét csapat részéről egyik azért hibás mert hagyja hogy tévesen értelmezzenek és még bosszantja is a járókelőket a másik pedig azért mert annyi tolerancia se szorult belé ha a saját gyerekéről lenne szó szívfájdalom nélkül tekerné ki a nyakát.