Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Munkakerülő

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Android Nokia-kígyó Androidra 2012.06.06 04:15:00
Valljátok be, hogy míg minden valamirevaló informatikai vállalat érintőképernyőbe csomagolva képzeli a jelent és a jövőt, nektek még néha nosztalgikusan eszetekbe jutnak az első Nokiátok pihe-puha nyomógombjai. Álmaitokban benyomódnak a bumszli gumírozott izék -- amikhez…..
Munkakerülő 2012.06.14 17:36:41
@molyember: egyhét- félév ugyanaz:D
Nem.
Kb. 8szor írtam újra ezt a kommentet, de inkább úgy döntöttem nincs értelme veszekednem:D
szép napot
Roland (alias Smartcode) Liquid Measure nevű játékáról már írtunk, akkor dicsértük az ötletet, de a kivitelezéssel nem voltunk elégedettek. A folytatásba viszont már nem tudunk belekötni, sokkal szebb játékkal van dolgunk. A feladat pedig már ismerős: a megadott elemekből kell…..
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Gyerekkorom egyik kedvenc meséje volt a Palacsintás király, amiben a király annak a szerencsefiának akarta a lányát adni, aki a legjobb palacsintát süti. A Feed the King főhőse is egy hasonló édesszájú uralkodó, csak ő a tortákat szereti. Meg is parancsolja szakácsának, hogy…..
„Hozz el nekem negyven aranytojást, és gazdaggá teszlek” – mondják a játék elején a Gravity Duck főhősének, egy jobb sorsra érdemes kacsának. Azt viszont nem teszik hozzá, hogy „de ebből húszat olyan szemétparaszt pályákon kell összeszedned, hogy a csőröd…..
Munkakerülő 2010.10.13 20:58:28
Aranyos Mario-paródia az Enough Plumbers, és némi ötlet is szorult belé: vízvezeték-szerelő barátunkkal szokás szerint a pálya végi zászlóhoz kell eljutnunk, de ha a pénzérméket felvesszük, újabb Mario-klónok esnek a pályára. Ezt ki is kell használni: hol az egyik Mario…..
Nehéz az istenek sorsa, ezt bizonyítja be nekünk a Doodle God. A játék elején adva vagyon a négy őselem (tűz, víz, levegő és föld), és ebből kell egy komplett világot teremtenünk, annak minden részletével együtt. Ezt az elemek kombinálásával tudjuk elérni, mindig egy sajátos…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Munkakerülő 2010.06.14 22:44:01