Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tivi55

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Day 21 (augusztus 6., hétfő)   Délelőtt elkísértük Bettit a Redmond-i fogorvoshoz, ezt követően a tegnap vásároltak cseréje és 1-2 apróbb dolog (ajándék) vásárlása volt a program. Tomi végül is halat sütött, hiába volt a szivárványos pisztráng kitünő, csak kisebb…..
Day 22 (augusztus 7., kedd)   A reggelit és a csomagolás véglegesítését követően 10.30-kor sikerült elindulnunk. Dél körül megálltunk a festői North Samish Lake-nél uzsonára. A határon mintegy 20 percet álltunk, mire sorrakerültünk és 2 körül probléma mentesen…..
Látogatás Seattle-be 2012.08.19 07:59:12
..
Day 16 (augusztus 1., szerda) Ma reggel elindultunk az újabb, 3-napos túrára, nyugat és dél irányába. A reggeli a szokásos töketlenkedés jegyében telt (kabát, rövidnadrág otthon maradt), így a végső indulás 9.30-ra tehető. Első megálló a Seattle-től délre eső…..
Day 15 (július 31., kedd) A mai nap a Boeing repólőgépgyár által szerevezett Seattle Factory Visit és a Future of Flight (http://www.boeing.com/commercial/tours/index.html)  jegyében telt el. Marcinak a szomszédban lakó Sam haverjával kiegészülve indultunk reggel 9.15-kor.…..
Day 13 (július 29., vasárnap) Kényelmes felkelés, reggeli és rövid olimpia nézést követően indultunk el 2-napos túránkra (http://goo.gl/maps/gnAOM). Skykomish-ban egy rövid megállót tettünk csak. A festői környzezetben lévő falucska a 19. század végi…..
Amerikai látogatás, 2012. július Day1 (július 17., kedd) A reggel 5 órai kelést követően normálisan beindultak a dolgok és negyed hét körül már a taxiban ültünk. Ferihegyen minden símán ment, igaz, becsekkolásnál közölték, hogy nincs ellátás a gépen. Ennek…..
Ma kezdi meg munkáját a "2002-2010 közötti lakossági deviza-eladósodás okainak feltárására, valamint az esetleges kormányzati felelősség vizsgálatára" létrehozott parlamenti albizottság, Papcsák Ferenc volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg zuglói polgármester…..
Tivi55 2011.10.03 22:36:56
@Roy: Még csak hozzáteszem, hogy a magas kamatszint az MNB magasan tartott kamatszintjének volt a következménye (na ki is volt az MNB elnőke? Hát a mi kedves Járai Zsigmond bátyánk...). Emellett még SENKI nem cáfolta egy Klubrádiós riportalany állítását, miszerint őneki feljánlották a svájci frank hitelszerződés megkötésekor egyrészt az árfolyambiztosítást, másrészt a munkanélküliség estére köthető biztosítást (ebben az esetben a bank fizeti 6, vagy 9 hónapig a törlesztő részletet). Persze, a hitelesek többsége nem kötött ilyen biztosítást, nehogy már a bank megint "lehúzza"....
  Lewis Hamilton pole pozíciójának ünneplését csak az zavarta meg kissé Kanadában, hogy az időmérő után figyelmeztetést és 10 ezer dollár pénzbírságot kapott.  A megadott időn kívül ért vissza a depóba: McLarenjéből kifogyott volna a benzin, leállította,…..