Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patikus

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Orangeways úgy látszik megint biztosra ment. Mint tavaly nyáron, most is többszörösen eladta ugyanazokat helyeket, így újra póruljárt magyarokat hagyott  Prágában. Segíteni most sem segített senki, csak ugyanúgy beígérték a a jegy visszafizetésének árát, ami egy ilyen…..
patikus 2009.10.27 16:48:29
@sztrelnyikov: most arra gondolsz, hogy hogyan jutott fel a buszra, ha nem szerepelt a neve a listán? Merthogy a jegyet biztosan nem ő vette meg utoljára, hiszen nem az ő neve szerepelt a listán. Vagy mi van?!
Na most aztán van itt minden: wellness nemlétező fűtéssel, lejoghurtozottnak remélt pokróc, kifogásolt vacsora, túl közvetlen pincér és mocskos zuhanyzók. Van az stílusú vendég, akinek mi is a nyakába öntenénk a levest, de mondjuk ha hideg van odakint, akkor illik fűteni, az…..
A Homár-közösség pécsi szeletének segítségét szeretnénk kérni. XXX barátunk - a hóhér érti miért, de neve elhallgatását kérte - jó ideje a lens.hu kontaktlencseküldő online vállalkozás elégedett kuncsaftja. A mailjeire szinte azonnal vissza szoktak jelezni és hamar küldik…..
patikus 2008.05.22 20:22:50
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
A Praktiker píárosai zseniális stockfotót választottak a háztartási gépek oldaára, ami egy kicsiny gyermek mászik elő épp egy mosógépből. Ul Sana tömeges tragédiát vizionál:Szeretném felhívni figyelmüket a Praktiker 2008. február 01-14. prospektusának 11. oldalán levő…..
A mai nap legjobb álláshirdetését köszönjük meg együtt mxx-nek, nem is lőnénk le jobban a poént, tessék kattintani. A szakembert egyeébként felajánlottuk új kedvenc együttesünknek, a fenomenális Yellow Spots-nak, hátha feldobná a színpadi showt. A cím Tóth-Szenesi kolléga…..
Az Úr üzenete is hamarabb odaér Ferrarival, miért ne lehetne árut szállítani Maseratival? Múltkor egy csoffadt Mustangot találtunk a Rotschild előtt, de innen már csak felfelé van, úgyhogy játék! Aki először fotóz rokkant hidrogéncellás/elektromos konceptautót áruszállítás…..
A tüzes apokalipszis részeként az Index szerkesztőségének egyik erkélyén megjelent egy tekintélyes méretű imádkozó sáska, úgyis mint ájtatos manó. Feltesszük, elszigetelt jelenségről van szó, de akinél a hőség miatt szokatlan állatok grasszálnak, írja meg, és ha tudja,…..
patikus 2007.07.23 09:03:04
Ostoroztuk az OEP-et Laj levele alapján, hogy az Európai Egészségbiztosítási kártyához munkáltatói igazolást kérnek, olyan állapolgártól is, aki ügyfélkapus ügyfél, nemrég kórházben kezelték, az OEP rendszerében tehát nyilvánvalóan bent kell lennie. Olvassák el, hogy…..