Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TRaVi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ide kerülnek azok a karakternevek akiktől óva intünk minden céhet hogy bevegyék tagnak. Minden felsorolt játékost alapos okból tettünk fel ide. Akiknek ismert a többi karakter neve azokat is mellé írjuk. A LISTA:   Kozel / Bunygi / Comfort / GargarowCsodamanocska /…..
TRaVi 2010.06.25 23:46:35
Hali.
Örömmel látom felkerült ide a nevem, bár szerintem az se tudja miért, aki felrakta! Csakhogy mindenki tisztán lássa a történteket leirom ide is, miért is lehet felkerülni erre a listára.
Derionba régota járok üzletelni, amiben semmi rosz nincs, hisz számtalan játékos teszi ugyanezt a jobb fejlödés érdekében(még a nagyok is). Több izben hallottam olyan kilyelentéseket amik mindjart az elsö kastélyharc utan megdöltek, söt! Na mindegy, a lényeg az, hogy átvittem 2 Ardiri szent követ Derionba hogy az ottani legnagyobb Céh orra alá dörgöljem(A kövek átvitelet megirtam a jelenlegi Céhem tagjainak is, és az átvitelem célját). Lehet nem volt valami tisztességes, de abban a pillanatban jo ötlet volt :DD
Mint irtam nem eladasra vittem, noha bent volt az ottani boltomban horror áron. 2-3 nap utan fogtam és szépen haza vittem a kavicsokat és gyártottam belölle saját magamnak fegyót.
Én soha nem tagadtam hogy én vittem át kavicsot, söt elöre be is jelentettem, és barki rákérdezett nálam én ugyanezt le is irtam neki. Sajna vannak olyanok akik ebben valami véres összesküvést vélnek felfedezni, és valami mocskos árulásos sztorit látnak benne, de szerintem ez egy jo hecc volt amivel senkinek és semmilyen csoportnak, vilagnak nem okoztam semmilyen hátrányt, illetve előnyt.
Hát, röviden ezért lettem kitiltva több Kastélyból + jelenleg én vagyok az elsöszámú közellenség. Még talán annyit hozzátennék, hogy lehet valaki most tombol dühében és érthetetlen módon veri a fejét a falba az ellenségeskedések miatt, és nem érti miért történik vele ez! "redwest" nem az én karim!!!