Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LA Times

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor George Lucas megalkotta a Star Wars sorozatot, még nem gondolta, hogy egyszer egy Jedi felszereléseket gyártó céggel kell hadakoznia. Aztán megjelentek a fénykardok, amelyekkel jól ki lehet verni egymás szemét. Most pedig végképp elege lett, próbálja bojkottálni  azoknak a…..
A Sorozatjunkie gyűjtötte össze a magyar tévékre érkező sorozatdömping első adagját, így a dicséret őket illeti. Mi csak pár saját infót tudtunk hozzátenni a cikkhez, kudos, winnie.TV2:Augusztus 30-án indul egy Édes négyes című celebrandizós reality, amiben hetente más és…..
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
LA Times 2010.08.18 11:34:38
@Pesszimista Pista:
ÖREG, MAJD ECCER RÁJÖVÖL, MIÉRT HASZNÁLOM A CAPS LOCKOT, B**I.
LA Times 2010.08.18 11:44:34
@Pesszimista Pista:
ennyi a hozzászólásod a témához?

nem én vagyok a téma, te analfabéta, ha nem vetted volna észre.
de látom szövegértési problémáid vannak (újabb semmitmondó beszólás, amit már épp el akartál lőni, ezért ellövöm helyetted én.)

szóval, mivel analfabéta is vagy, meg szövegértelmezési problémás, nyugodtan jelentkezz a való villába, úgyis ez a téma. oda való vagy.

u.i.: küldök majd neked caps lock gombot a régi billentyűzetemről.
LA Times 2010.08.18 11:45:27
@Le vagy szarva:
akik neteznek, nem tévéznek, akik tévéznek nem neteznek

leegyszerűsítve, eltorzítva, röviden
A Városháza udvarán tartott tegnap sajtótájékoztatót a Parking Kft., ami annyira instant volt, hogy negyedórás késéssel már csak a székek összeszedésére értem oda. Aki azt hiszi, hogy rutinos vén újságíró vagyok, aki megúszva a beszédeket csak a büfére érkezik, az téved.…..
Steve Ballmer a Microsoft pénzügyi ülésén nyilatkozott pozitívan egy még nem létező Windows-tabletről, amivel egy nap kicsinálják majd az iPadet. És ez minden, amit lehet tudni erről a rejtélyes termékről.A bevezetőjében Ballmer kifejtette, hogy őt mostanában a tablet kérdése…..
LA Times 2010.07.31 17:39:47
@musaka: Ja, így mindjárt más!

És a microfosh blogon is az Apple termékeiről írnak? :))

Én úgy látom, az Apple vallásúaknak bizonyítási kényszere van. Meg állandó versenykényszere.

Állandó összehasonlítgatások az Androidos telefonokkal meg a Microsofttal...

de lehet, hogy ez teljesen normális. :))