Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonanza001

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Formula 1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestonet összeverték az utcán és kirabolták. A brit milliárdos jól van, másnap már munkába is állt, ám csúnya sebek ékesítik az arcát. A négy tagú banda megverte Ecclestonet, majd miután a földre került megrugdosták és 65…..
Bonanza001 2010.11.29 18:33:50
@đanieł: De én ott nem kaptam meg :S:S :O
Írj az anta25@citromail.hu-ra.. :)
Nos, elérkezett az eredményhirdetés ideje, sajnos picit elcsúszott ugyanis volt egy kis gond a szavazásokkal. Mivel rengeteg szavazó profilja a szavazás kihirdetése után készült és elég csalás gyanús volt, úgy döntöttem, hogy csak azoknak a kommentelőknek a szavazatát veszem…..
Roppant kínos, hogy még csak most tudom kitenni a pályázatokat, ám technikai problémák hátráltattak. Az is elég kínos, hogy a több száz látogató közül csupán öt vette a fáradtságot arra, hogy szerencsét próbáljon a nyereményjátékon, ami egy picit elszomorító, hiszen…..
Bonanza001 2010.11.20 21:09:41
Sebastian Vettel hozta azt ami várható volt tőle és megnyerte az időmérőt. Mögötte a feltámadt McLaren két pilótája és a közéjük befurakodó Fernando Alonso végzett, aki a négy világbajnoki esélyes közül a legjobb helyzetben van.Nagyon izgalmas időmérő volt, a két Red…..
Miután a US F1 bejelentette, hogy nem tudnak részt venni az idei szezonban, az FIA egy pályázatot írt ki az amerikai istálló helyére a 2011-es szezonra. A jelen állás szerint ezért a helyért három csapat van versenyben. A Stefan GP - akik már a tavalyi évre is nevezni akartak csak…..
Felipe Massa gyönyörű versenyt futott, ám a csapat érdeket figyelembe véve át "kellett" adnia a győzelmet Alonsónak. Minden elismerésem Massáé, zseniálisan versenyzett és szó nélkül félreállt Alonsónak. Ám ne felejtsük el, hogy Massa is megkapta ezt 2008-ban…..
Bonanza001 2010.07.25 21:08:03
@Sülttök: Azért konkrétan nem azt mondta, hogy engedje el Felipe. Hanem hogy: "This is Riddicoulus." vagy ilyesmi. :D
De ne legyünk F1-live.... Lényeg a lényeg, nem volt szép húzás a Ferraritól, de annak viszont örülök, hogy Alonso nyert, de így... Amúgy mit gondolsz, az úgy kevésbé lett volna feltünő, ha a visszafordítóba engedi el? :D
Bonanza001 2010.07.25 22:35:21
@đanieł:Igen, sőt, azt még ki se kellene magyarázni. Láttuk már Massát idén csúszkálni. (Ausztrália)
@Sülttök: Hát a bukótér is jó, de az is már feltünő, egy kicsit. Így kb. Barrichello. Különös 8 évvel ez előtt egy brazil, egy második számú pilóta, (mert ugye nyilvánvaló, hogy Massára a szezon hátralevő részében az lesz) engedi el az előrébb álló csapattársát, hogy életben tartsa a VB esélyeit. Különös, nemde? :D
Bonanza001 2010.07.25 23:12:04
@Sülttök: Zárjuk, végülis nem a mi dolgunk. :P
Biztos vagyok benne, ha elkapja a fonalat, és még 3 győzelmet besöpör, akkor feljöhet! Kívánom, hogy csakúgy, mint 7 évvel ezelőtt, Alonso győzni tudjon a Hungaroringen, Domenicali nélkül. :D
Na Horner most bosszankodhat, a versenybírok végül 100 ezer dollárra súlytották a Ferrarit. Érdekes lett volna ha kizárják őket.....
Bonanza001 2010.07.25 21:16:18
@Sülttök: Én sem. Bár a 2002 A1-Ring-i nagydíj az azért csúfos volt. Ez már nem annyira. Itt az volt a jó, hogy nem az utolsó körbe engedte el Massa Alonsot. Persze nem volt jó. Én Alonso drukker vagyok, de szerintem Felipe megérte volna a győzelmet, de Fernandónak nagyobb szüksége volt rá.
Igazad van, pénzbűntetés és kész.
Horner meg bekaphatja az alkarom. És a Ferrari, úgymond ezt most megtehette, (persze nem) amennyit bűntették. Igen, bebizonyították, hogy Rory Bryne, Jean Todt és Ross Brawn után is "van élet" :D További sok sikert a Blognak, és neked is Daniel
A hazai nagydíját teljesítő Sutil a 19. helyről, a Q1-ben balesetet szenvedő Vitantonio Liuzzi a boxutcából fog rajtolni a holnapi nap. A Force India mind két pilótája számára szerencsétlenül sikeredett eddig a hétvége. Sutil féltengelye még a harmadik szabadedzésen eltört,…..
Bonanza001 2010.07.25 11:11:34
@đanieł: Én Fisicot a Ferrariba látnám, Alonso mellet. Na ez nem azt jelenti hogy Anti-Massás vagyok, mert nem. Sőt, Massának is drukkolok, de őt mondjuk egy Renaultban, vagy egy Merciben tudnám elképzelni. :D Bár ha Fisico lenne Alonso csapattársa, akk Briattorét a Ferrarihoz! :D
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.21 21:03:38
Elkezdtem foglalkozni az új alannyal, azonban időközben le kellett hogy cseréljem. Nem azért, mert túl jó lett volna, egyszerűen nem működik rendesen. Olyan őrületesen lassú minden, hogy élvezhetetlen. Mindez FRAPS nélkül. A játék egybként sok dologban egy unikum, soha ilyen…..
A német legenda továbbra is élvezi a versenyzést és küzd három éves szerződése végéig, és még talán tovább is.Az idei VB-címről szinte már egész biztosan lecsúszott, és hazai diadalra sincs sok esélye, viszont van egy titkos favoritja Sebastian Vettel személyében.…..
Bonanza001 2010.07.21 22:28:30
@Sülttök: Teljesen igazad van. egy '94 es autót vezetni, teljesen más lehetett mint a mostanit. És ez már nem az ő F1e. A fiatalok agyba-főbe tángálják, kivéve amikor nem. De nem tervez hosszú távra. Ha visszavonul, kívánom h az ifjú Senna vegye át a helyét. Nem szerettem Schumachert, elsőnek Häkkinenes, aztán Alonsos voltam, és most is az vagyok. Volt olyan időszak, amikor ki nem állhattam. De most egész más a helyzet. A tudását, mindig elismertem, és el is fogom. Nem mindennapi egy sportban 7 VB címet szerezni, és ezt valószínüleg még az "én is 7x VB leszek" Hamilton sem fogja megdönteni. Ez egyedi, és az is marad.

Lényeg a lényeg, én megbékéltem Schuey-val és ezentúl neki is éppúgy, mint Alonsonak fogok drukkolni.
Fény derült az igazságra! A Ferrari hatalmasat szívott az FIA-nak köszönhetően, ami a verseny közben elég unfairnek tűnt, így verseny után pedig még inkább.Nos, a Ferrari nyilvánosságra hozta a csapat rádió felvételéből azt a részt ami a Kubica - Alonso incidensről szólt.…..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Bonanza001 2010.07.16 17:39:44
Bonanza001 2010.07.16 18:01:38
@thefloorfilla: Egyeeet? Vagy hatot... :D
És nem csak, hogy hisz, de szinte biztos benne, hogy idén megszerzi harmadik világbajnoki címét. Úgy néz ki a Ferrari talált valamit, hiszen ennyi elszúrt futam után miért lenne ilyen optimista Alonso? Alonso 2006-os évtől fokozatosan egyre messzebb került a világbajnoki címtől.…..
Bonanza001 2010.07.13 07:17:11
@Kancsuki: Hát lehet :P
Az osztrák csapat a Brit Nagydíjra új első szárnyakkal érkezett meg, amiből még csak kettőt tudtak legyártani. Nos, az egyik ilyen szárny a harmadik edzésen megsérült Vettel autóján, és meglepő módon a német pilóta megkapta az egyetlen megmaradt darabot, amivel eredetileg…..
Bonanza001 2010.07.10 23:05:34
@đanieł: Patáliát, kedves Daniel :)
A Red Bullok továbbra sem vesztettek sebességükből, és ahogy lenni szokott most is e két pilóta között dőlt el a pole pozíció sorsa. Alonso volt az egyetlen aki úgy ahogy tudta tartani velük a lépést, de hát neki is nyolc tizedes lemaradása volt Vettellel szemben.A…..
Bonanza001 2010.07.10 19:53:24
@950617: Úgy látszik, szereti Shakira új számát. :D
Blogos "karrieremben" voltak pillanatok, amikor döntéseket kellett hoznom, amelynél hol jól, hol rosszul döntöttem. A RPCJS blogot megnyitni nyerő dolog volt, egy életre szóló élmény, egy kaland és a tudat, hogy valamit csak megmozgattam az semmiből. Nem vitás,…..
Bonanza001 2010.07.08 21:22:41
@BlackCrow: Énis. Igazad van
@freddyD: Szerintem, nem hülyeség, sőt az utóbbi időket elnézve, (nem a rosszpcjuniorokról beszélek) ez találó név. Csak így tovább Freddy! Sok sikert!
A Vodafone lehetővé tette a szegedi szalámigyár számára, hogy logójuk ott lehessen az Augusztus elsején megrendezésre kerülő Magyar Nagydíjon, mind a két McLarenen.A Hell energia ital után, újabb magyar cég kerül fel Formula 1-es autóra. A Vodafone "egy új típusú…..
Nos, kíváncsi leszek meddig tart a fegyver szünet, mindenesetre Hamilton elárulta, hogy megbeszélték a dolgokat Alonsóval és nincs harag kettejük közt. Alonso az Európa Nagydíjon kapta fel a vizet, amikor Hamilton megelőzte a biztonsági autót és ezzel jókor előnyre tett szert,…..
Bonanza001 2010.07.05 22:06:26
@cubicsu: Igen, igazad van. Nem volt arányos Ham. bűntetése. Hát, akkor higgyünk nekik. Vagy nem. Igazából tök tanácstalan vagyok, majd meglátom.
nem szeretnék reklámozni, de đanieł, f1hirek.hu/hir/Alonso_hibazott__amikor_a_McLarentol_a_Renault-hoz_menekult_201007051320 ezt a cikket olvastad? Ezek szerint, a Renault jobbnak látta volna, ha Alonso nem tér vissza "otthonába"?
Szeretném a figyelmetek felhívni arra, hogy nem egy Alonso drukker szól most belőlem. Teljesen pártatlanul nézve, Hamilton egy köcsög. Tetszik, nem tetszik nekem ez a véleményem. Nem írtam még ilyen cikket amiben ennyire kikeltem volna magamból, de ez túl megy minden határon!…..
Bonanza001 2010.07.03 21:19:01
@đanieł: Igenis, mester :D Ám, az hogy lehet, a azt cikkezik az interneten, hogy Hamilton és Alonso rendezték a viszonyukat, azt mégis megint összevesztek. Daniel, légyszíves fejtsd ezt ki nekem, mert már nem értem :D
Bonanza001 2010.07.04 15:58:41
@đanieł: Értem, köszönöm. Bár nagy Alonsos vagyok, erről nem tudtam. :D Köszi, még egyszer. Ám szerinted elképzelhető, hogy a két Red Bullos között feszkó lesz, ha ketten fognak küzdeni a VB címért?
Bonanza001 2010.07.05 11:30:43
@đanieł: Na igen. Annyiban könnyebb a 2 pilóta helyzete, hogy Horner nem Dennis. Ez sokat segít. És hát, van benne valami, de reméljük ilyen nem lesz ;)
Fernando Alonso lehiggadt és bocsánatot kért. A spanyol állítása szerint az érzelmek vezérelték amikor a futam után azt nyilatkozta, hogy egy megmanipulált futam szemtanúi lehettünk. A kétszeres világbajnok a futam közben esett dühbe Hamilton húzása miatt, és ez a célba…..