Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teboly

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó lenne, ha a vezetők érzékenyebbek lennének a problémákra, és tudnának normálisan kommunikálni az emberekkel Kedves praxis blog olvasók! Gondoltam megosztom veletek én is a történetemet. Előre bocsátom, hogy alapjába véve türelmes ember vagyok, de ami sok az…..
Március 22. volt az első  (nem ünnepnapra eső) hétvége, amikor a vasárnapi zárva tartás miatt a legtöbb bolt nem nyithatott ki. Pangó plázák és üresen álló hipermarket parkolók, ez volt a jellemző a "jeles" napon. A nagyvárosok szélén elhelyezkedő bevásárlócentrumok…..
teboly 2015.03.31 20:55:47
@oszt jónapot: Falun laktam mi amikor vasárnaponként bementünk anyuhoz ebédelni, aki a városba lakott egyből megcsináltuk a nagy bevásárlást mert a Tescóba nagyobb volt a választék,olcsóbb volt mint a falusi bolt, nem kellet hétköznap külön bemenni a városba és mivel együtt volt az egész családi mindenki megtudta venni magának azt amit akart ( meg amire én meg az asszony azt mondtuk meg veheti, mert van rá keret ). Ha így nézzed egy falusi parasztnak sem mindegy , hogy vasárnap nyitva van vagy nincs.