Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Logan08

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Privát Polaroid képeken A cím alapján akár valami vintázs erotikus tartalomra is gondolhatnátok, de semmi ilyesmi (na jó, kicsit az is lesz). Csak érdekes amatőr képek, amikből süt a hetvenes évek. Ajánlom annak, akit szintén kicsit vonz ez az éra, amiről itt a szocialista Magyarországon rútul…..
Az már régóta nem titok, hogy a 67 éves amerikai ingatlanmágnásé a világ egyik legmenőbb, luxussal legjobban ellátott magánrepülője (mondjuk meg is engedheti magának, szóval nem sajnáljuk tőle). Most azonban azon ritka alkalmak egyike következett el, amikor fotóst is felengedett a…..
Burzsuj Szolgálati közlemény 2012.06.24 09:00:00
A Windows Phone ugyan jelenleg még nem a legelterjedtebb operációs rendszer a mobiltelefonok esetében, de jó mindenre felkészülni. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a Blog.hu, a Microsoft és a Nokia hathatós közreműködésével érdemes Burzsuj app-ot készíteni. Jelenleg mintegy 1,3…..
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
Janukovics különgépe végül csaknem 20 milliárd forintnyi hrivnyával növelte az ukrán költségvetési hiányt Mindig minden politikus túlbecsüli az időt, melyet végül a hatalomban tölt. A narancsos forradalmár Viktor Juscsenko például megrendelte magának a kontinens egyik…..
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
Logan08 2011.05.19 17:34:01
@LAPoska: a bálna így is első lett, és még egy csomó fejlesztés csak később kerül a kocsiba. Alapjában drift autó, de bőven jó a gymkhana-rá is ;)
Nem tudom ki hogyan van vele, de valahogy még hétévesen, a vasárnap délutáni Walt Disney előtt feküdve sem tudtam irigyelni Dagobert bácsit. Oké, hogy menő lehet szó szerint úszni az aranyban, de az egész szemlélete nem azt sugározta, mennyire jó is milliárdosnak lenni, hanem azt,…..
Még nincs egy éve, hogy elindult a Burzsuj (az csak január 11-én lesz), így erősen a 2010-es év végéhez közeledve azonban akarva-akaratlanul előtör az emberből egyfajta összegzési vágy, aminek mi is kénytelenek vagyunk behódolni. Kezdjük a számokkal: idén ezzel együtt 491 poszt…..