Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenezy

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Petarded Magyar cím: Peter, a retardált Leírás: Peter annyira öntelt azzal, hogy megnyert egy Kérdezz-Felelek partit, hogy Brian IQ-tesztet végeztet vele. Ekkor derül ki, hogy Peter szellemi fogyatékosnak minősül. Ráadásul Lois is lesérül, és a lábadozása alatt a…..
Angol cím: A very special Family Guy freakin' Christmas Magyar cím: Már megint egy rohadt Karácsony! Leírás: Karácsony van Quahog-ban, és a nagy készülődés teljesen Lois idegeire megy. Stewie játssza a helyi áruházban a kis Jézust, hogy a Télapó előtt jobb színben tűnjön fel.…..
Kenezy 2010.07.08 21:32:58
Angol cím: Ready, willing, and disabled Magyar cím: Rajthoz, vigyázz, bénulj! Leírás: Joe teljesen maga alatt van, amikor nem sikerül elfognia egy menekülő tolvajt. Peter, hogy bátorítsa, benevezi őt egy paralimpiai versenyre. Ám itt sem sikerülne túl szép eredményt elérnie, így…..
Angol cím: Peter Griffin: husband, father... brother? Magyar cím: Peter Griffin: Szerető férj, apa... és rabszolga Leírás: Amikor az ír őseiről magyaráz Chrisnek, Peter rájön, hogy fekete felmenője is van. Rádöbben, hogy ez az őse pont Lois felmenőinek volt a rabszolgája, s…..
Angol cím: Screwed the pooch Magyar cím: Hogyan csináld fel a gazdád apósának kutyáját... Leírás: A család meglátogatja Lois szüleit, ahol Brian szerelembe esik Pewterschmidték kutyájával. Sajnos emiatt nagy bajba kerül, amikor kiderül, hogy a kutya terhes, és Briant…..
A Túlélés Törvénye Bear Botival - Bükk (1. rész) (2010) Főszereplő: Báthory BotondRendező: Gonda ÁdámHossz: 06:17 Magyarország felett járunk, a bükki erdőben, ahol Bear Boti megmutatja, hogy hogyan is éljünk túl! Ebben a részben megismerkedhetünk az ürülékek felismerésével, egy sál és pár faággal…..
Kenezy 2010.06.13 22:07:45
@bearboti: Köszi,igyekszek XD
Hosszú egyeztetések után Bear Boti végre kameránk elé állt és elkészíthettük vele első interjúnkat. Egy igazán exkluzív interjút a nagy túlélővel! Lesz itt szó mindenről: szaros bugyi, aktfotó, 90%-s fogyatékos kártya. Na, de ne is szaporítsuk tovább a szót, ismerjük hát meg Bear Botit! Dzsem…..
Egy kis kulisszatitok: "Bizony még mi is bakizunk!" ;) EHHEZ KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:> Bükk (Trailer)> Bükk (1. rész)> Bükk (2. rész)..
A Túlélés Törvénye Bear Botival - Bükk (2. rész) (2010) Főszereplő: Báthory BotondRendező: Gonda ÁdámHossz: 08:18 A 2. rész az 1. rész folytatása (ha esetleg nem lenne tiszta). :) Ebben a részben még mindig a bükki erdőben járunk, de itt már sokkal extrémebb körülmények között harcolunk a…..
Eszedbe jutott valaha, hogy egy megszokott kellemes séta a téli erdőben akár rosszul is végződhet? Nem találsz ki, eltévedsz, fázol és nincs nálad semmi ehető? Hát akkor eléggé béna vagy, de semmi gond, hisz Bear Botinak köszönhetően ez még véletlenül sem történhet meg veled, és ha még is…..
Bear Boti, azaz Báthory Botond New York mellett született 7081 km-rel arrébb, Miskolcon. Kemény gyermekkora volt, katonai iskolában nevelkedett 14 éves koráig. Ezután körbejárta az egész világot, különböző túlélési technikákat keresve. Ez négy évébe került, ezalatt eljutott Kamchatkában, ahol nagyon…..