Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fent es nagyon lent (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orosz hatóságok fogva tartják a Greenpeace aktivistáit akiket kalózkodással vádoltak meg miután nemzetközi vízeken tiltakoztak a Gazprom sarkvidéki fúrásai ellen. "Fogalmam sincs, hogyan fog ez végződni, és meddig tart. A bizonytalanság megőrjít"  — írja…..
Fent es nagyon lent (törölt) 2013.10.04 20:30:37
Havas Henrik a múlt héten megkérdezte Bajnai Gordont az ATV Voks című műsorában, hogy mikortól keres egy magyar munkás megközelítően annyit, mint német kollégája. A volt miniszterelnök meglepően egyértelmű választ adott, azt mondta, hogy 2015. január elsejétől: Bár…..
Fent es nagyon lent (törölt) 2013.09.27 16:02:32
Elolvastam a hisztit, amit lerendeztetek a szerdai poszt alatt, igazán szórakoztatóak voltatok. Belátom, a kommentelők nagy részének nem sikerült a feladatot megugrani, a sok rinya mellett nem értettétek meg, miért hoztuk simán a kötelezőt. Szájbarágó, sovinisztáknak.  Az…..
Modorosblog A beilleszkedő 2011.07.18 06:00:00
- Ez az örökös marakodás nem vezet sehova, öregem. Itt vagyunk együtt, együtt kéne boldogulnunk - nem csak keresni, hogy miért eshetünk egymás torkának. Én útálom az ilyen embereket, akik a más szemében a szálkát is, érted. Amúgy meg nem lenne itt semmi gond, békében…..
Fent es nagyon lent (törölt) 2011.07.18 17:49:42
Fent es nagyon lent (törölt) 2011.07.18 18:39:53
@Gudea enszi: Egyezzünk ki döntetlenben. Egyébként is csak trónbitorló vagy, vagy maximum beházasodtál Urbaba családjába. Ünnepeld csak Elám felett aratott egyetlen győzelmedet patesi. Gondolom már bánod, hogy nem maradtál az adók beszedésénél és írásra adtad a fejedet.
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
Fent es nagyon lent (törölt) 2011.04.28 15:35:38
Fent es nagyon lent (törölt) 2011.04.28 15:44:00
noob.hu/2011/04/28/Pepe.gif
azoknak a vakoknak, akik nem "lattak" a baromarcu tevekenyseget es vitatjak a pirosat.
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Ma (tegnap) az EU Parlamentben Orbán Viktor bemutatta a magyar EU-elnökség programját. A programot magát nem sokan kritizálták, de Mindannyiunk Viktátora kemény támadásokat kapott a médiatörvény kapcsán. Az egyik leglátványosabb sortüzet Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöld…..