Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blachowski

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Innsbruckot el kell kapni, és kész, írtuk délután, minden vágyunk így teljesüljön, nem is értjük, miért nem írtunk hasonlókat korábban. Hiszen: az Alba Volán megdöntötte az idei szezonrekordot az EBEL-ben, az eddigi 49 fordulóban – ennyiszer öt mérkőzéssel tessenek…..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
Ez jobb, mint amit az 5. elemben vizionáltak. Véletlenül ugyanis létrejött a teljesen kátrány- és nikotinmentes cigaretta, igaz elszívni sem érdemes: Mellékelek két gyönyörű képet arről a szál cigarettáról amire ma rágyújtottam. Kicsit fura volt, először azt hittem fordítva…..
blachowski 2007.07.20 00:19:36
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..