Regisztráció Blogot indítok
Adatok
judzsu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Esedékes változások következtek be a blog felépítésében, melyek főként a jobb hasábra vonatkoznak.   A blogajánló néhány kommentben és néhány e-mailben érkezett, általatok beküldött bloggal bővült. Természetesen továbbra is küldhettek linkeket a…..
 Mint láthatjátok, a jobb oldali sávunk bővült egy "Blogajánló" nevű dobozzal. Ha van saját blogod és szeretnéd a publikummal itt megosztani, esetleg nagy rajongója vagy valamelyik blognak, akkor kommentben vagy a legjobbhely@gmail.com e-mail címre vagy a blog facebook…..
  Mivel ezt a koncertet mi szervezük, ezért igen nehéz kritikát írnunk arról, ami a közönség dolga lenne. Azonban még így is bőven vannak észrevételek, amit szeretnénk megosztani Veletek. Természetesen a kommentekben pedig elvárjuk a kritikát - visszafelé is.  Először…..
judzsu 2010.07.28 12:33:29
Pénteken a gagyi gimis tanévzárók után lehet megint átöltözni, parfümözni, telózni, meg pózolni a tükörnél hiszen igazi klubos este lesz Nánáson, méghozzá INGYEN. Lesz egy csomó tini, INGYENES henna festés, meg jó árak: feles vodka 120, feles Jim Beam 250, korsó Borsodi 190…..
judzsu 2010.06.19 18:55:14
Tegnap este hétkor megcsodálhattuk a French Girls Feetet a szabadtéri színpadon - mint ahogy ezt már korábban feltettük ide. A koncert még némi reményt is ad arra, hogy változhatnak itthon a dolgok - és őszintén reménykedünk abban, hogy ez volt a vízválasztó a környék fiatal…..
judzsu 2010.06.12 21:31:13
@Mindenkisenki: workshop. Kéne reklámozni itt-ott, és nyílt programként meghirdetni, ahova bárki mehet, ha van kedve. Néhány egyszerű plakát, lebeszélni a dolgot a moziban, meghirdetni ezen az egyre népszerűbb blogon is és milyen menő kis olcsó költségvetésű délutáni programmal színesedne a város kulturális élete...
Persze valószínűleg nem lennének többen, mintha csak a baráti kör gyűlne össze, de legalább a lehetőség adott lenne a kívülállóknak is.
Olyan egyszerű és jópofa dolog hogy a blog rendezvényeként is el tudnám képzelni:)
judzsu 2010.06.13 15:33:16
@csanda garbó: Így. Szerintem ne öljetek energiát abba hogy összeírjátok, hogy ki kivel mit fog játszani, mert ha ott lesztek ez úgyis jön magától, már ha hozzátok a szokott formátokat:)

PaFén vmelyik este egy csapat rászállt egy konténerre, elkezdte püfölni, nyitni-csukni, ütögetni stb, és tökjó hangulatot csináltak, mindenki megállt és nézte őket ahelyett hogy a meghirdetett koncerteken tombolt volna:D Mi lenne ha ehhez hasonló lenne és csak az időpont meg a helyszín lenne megszabva/meghirdetve?