Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dark

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bíróság mai döntése szerint az ORTT határozatának végrehajtását nem lehet felfüggeszteni, vagyis a Viasat3-nak mégis hírműsort kell sugároznia. Sőt lehet, hogy az adó tulajdonosainak a Metro hírújságtól és a pár hete indult Tv6-tól is meg kellene válniuk. Elvileg. Amíg a…..
A Gokart egy mozdony, és egyik példányát el akarja adni tulajdonosa, itt a hirdetés. És azért minősülne megmentésnek, ha valaki megvásárolná (irányár két és fél millió, nem sok, még 10 ezer euró sincs), mert ha nem lesz vevő, méhtelepen és olvasztóban végzi szegény. Mint a…..
Emlékszünk még a Rém rendes magyar verziójára, az ótvaros nagyot bukó Bándi család történetére? Az oroszok is csináltak belőle lokalizált verziót, de valahogy jobban sikerült, mint nálunk - hogy ez most azért van, mert az oroszok jobban ültették át saját társadalmukra az…..
Kérem szépen, nem csak nálunk vannak idióta szépségkirálynők, hanem az USA-ban is, ahol most éppen a 2007-es Miss Teen USA megválasztásán ügyködnek. Miss South Carolina azt a nagyon nehéz kérdést kapta, hogy vajh miért van az, hogy az amerikaiak egyötöde képtelen a…..
A mai napon új eszközzel gazdagodott a Vipmail levélszemét-szűrűje. Mostantól te is jelentheted, ha kéretlen emailt kaptál. Erre két lehetőséged van: A spamlevél megnyitása után kattints a címzett és feladó fölött található "spam" gombra!A bejövő levelek-oldalon a…..
Az ORTT szerint csalással jutnak nagyobb bevételhez a csatorna egyik jósműsorában. Ezért a médiatestület csalás alapos gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz továbbította a Mondd meg a jövőm! című műsorral kapcsolatos panaszt.Az emelt díjas show-ba betelefonálóknak…..