Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirharépa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Azért az elképesztő, hogy miközben ennyi marxizmuson nevelkedett ex-káder - és egyszerű elszenvedő alany - üldögél remegve a plazmatévé és a monitor előtt, alig van valaki, akinek eszébe jutna, hogy amit ma Orbán-féle politizálás címszó alatt látunk-hallunk-érzékelünk, az a…..
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
Tavaly márciusban bontották fel az EuroVelo 6-os kerékpárútvonal részét képező a Bem rakparti bringautat a budai csatornaépítkezés és az ahhoz kapcsolódó villamospálya-felújítás miatt, de a március végére tervezett átadás elmaradt, mert a főváros nem tudott dönteni, hogyan…..
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
mirharépa 2010.06.13 09:44:02
@hillaby: mennyen mindenki zsilipeket, meg trafóolajat lopni? esetleg bontsuk le a vasúti kábeleket egy kis rézért?
a síncsavarok sem rossz üzlet ha jól meggondoljuk, végülis nem sokan haltak meg az utóbbi időben a cigók rongálásai miatt..gratula
Varánusz Reszkess Feri! 2010.06.12 08:00:00
Kíváncsi vagyok Gyurcsány Ferenc hogy érezheti magát mostanában? Ő a numero uno közellenség, Lucifer és a magyar apokalipszis mind a négy lovasa egyben. Meg a vad a népszerűséghajsza célkeresztjében.Eszem ágában sincs megvédeni. A regnálása alatt elkövetett dolgait vizsgálják…..