Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Landmannalaugar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
Meglepő vagy inkább kedvesnek nevezhető offenzívát indított Koppenhága önkormányzata, hogy leszoktassák a bicikliseket arról, hogy a metrómegállók környékén mindenféle oszlopokhoz, kerítésekhez tegyék a bicikliket, ezek helyett használják a bringaparkolókat. El akarják…..
Landmannalaugar 2010.08.27 10:29:33
@kodó tamás: Angol nemzet? Haver te hol elsz?
Angol nemzet?Hol?Mikor?Manx font, Ulsteri font, Skot font, Walesi meg nincs, de mar felmerult az is, nem is egyszer.
Vagy Anglia teruleten van egyseges nemzet?
Londonban richmondban angolul nem is feltelen erdemes probalkozni a nemettel tobbre jutsz vagy Golders Greenen a lengyellel, heberrel...,hogy csak egy parat mondjak.
Egyebkent a londoniak tobbsege buszke ra,hogy ennyire vegyesben vannak.
Azt hallottad,hogy a skotok egy jelntos resze szeretne, ha UK zaszlobol kivennek a skot mintat?
Landmannalaugar 2010.08.27 10:36:26
@k_attila78: Azert azt ne flejtsed el,hogy az orszag,nemzet egyeb hasonlo okossagok az nem egy elvont fogalom valahol a tavolban,annak te is a resze vagy. Pontosan ugyan ugy,ahogy masik 10 millio ember. Bar ra lehet fogni, es sajnos okkal, hogy a politikusaink rengeteg mindent elbasznak, azert talan mi is es nem csak ok. Koztuk en is.
Ha belegondolsz, 10.30 van azaz a munkaido, te meg ide irogatsz...
Landmannalaugar 2010.08.27 11:30:11
@k_attila78: Bocs,hogy szoltam. Termeszetesen azt csinalsz amit csak szeretnel es ameddig te jonak latod.
En nem vagyok reszese azoknak a dolgoknak, mivel evek ota nem abban az orszagban elek. Tobbek kozott azert nem mert,hogy egy peldat mondjak mindenki ki van akadva a rendori korrupcion, de szinte mindenkinek van egy tortenete arrol,hogy ittasan vezetett vagy gyorsabban egy picit es a rendorrel megbeszelte a dolgot.
Sorolhatnam meg a ceges bulin kieszem a ceget a vagyonabol, hazalopom a tollat, egerpadot banat tudja meg,hogy mit nem, de messzire vezetne az alap tematol.
A dan baratom lesutott szemekkel vallotta be nekem, hogy a multkor jatek cd-t vett es mint felhasznaloi program leirta koltsegkent. Ahol a tarsadalom nagyobb resze igy gondolkozik, ott a bringaknak se kel labuk meg egy csomo mas dolog is jobban mukodik, kicsiben is nagyban is.
dán ízesített stout A sörbuziskodás alapvetően nem számít a különösebben költséges hobbik közé, főként ha Magyarországon űzi az ember: lényegében semelyik itthon kapható sörért nem kell 1000-1200 forintnál többet fizetni. És még az említett összeg is legfeljebb…..
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
Landmannalaugar 2010.07.14 15:40:30
@szaroskenyer: Senki nem mondta,hogy ez a boldogasg egyetlen utja! Mi tobbsegeben igy vagyunk boldogok, ennyi. Erre jon par nagyokos es megmondja,hogy nem jo az amit csinalunk! Tenyleg? Na,akkor kepzeld, ide se kell jonni. Otthon lehet maradni es ott nem kell plazmatv.
Elni es elni hagyni...nezz ki pl. London keleti reszeibe, tube robbantas? oket nem kellett volna elni hagyni, azok a szerencsetlenek mit artottak? semmit,max azt,hogy szuzesseg helyett ok a plazmatevet valasztottak.
Landmannalaugar 2010.07.14 17:22:37
@goyamaduer: Viszonylag keves falusi Mari nenit ismerek aki felrobbantana magat a moszkvai metron.
Szerintem szinten nem lehetnek sokan azok sem, akik szerint minden feher no kurva amiert nem hord kendot es ugy el ahogy, bar ilyen leeht,hogy van egy par,de azert talan nem olyan sok.
Egyebkent abban igazad van,hogy ez nem a muszlim nokert sokkal inkabb muszlim kultura terjedese ellen van.
Engem nem zavar, tobbek kozott azert nem,mert,ha pl. te mesz el akar csak nyaralni is egy arab orszagba es nem viselkedsz a helyi elvarasok,irott es iratlan torvenyek szerint, akkor hip hop bortonben talalod magad.
Ezert,ha oda megyek akkor ugy viselkedek,ahogy ott illik aztan amikor ok jonnek ide,akkor bizony nekik kellene ugy viselkedni mint nekunk.
Mint korabban irtam, es masok is, London bizonyos keruletei vagy Brussel egyes reszei, tessek kiprobalni egyedul, esetleg ejszaka.
Egyebkent,ha mar Amsterdam polgarmestere is ugy erzi,hogy aki nem hajlando beilleszkedni az huzzon a rakba,akkor nem biztos, hogy nekunk kellene annyira vedeni azokat akik nem akarnak beilleszkedni egy picit sem abba a tarsadalomba aminek ok is a reszei.
Balatonszárszón nyaralok. Gondoltam ezt ne csak a posztok minőségén és ritkaságán érezzék a Nyájas Olvasók, most igyekszem a témaválasztást is ehhez igazítani. Brigi ugyanis felfedezett egy belvárosi kempinget! Legalábbis, ami a hely önmeghatározását illeti - bár az mint…..