Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam_hun

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mexikóban forog az Elysium sci-fi Neill Blomkamp vezénylete alatt, a Reforma magazin pedig leközölt néhány képet a munkálatokról. A történetről most még keveset lehet tudni, de annyi ismeretes, hogy a jövőben egy másik bolygón fognak zajlani az események és a rendező sok…..
adam_hun 2011.11.28 13:16:03
Mindig megy a zrikálás, hogy melyik szakág melyik pilótája a legjobb. Ennek a meddő vitának az eldöntésére találták ki a Bajnokok Tornáját, a Race of Champions-t (RoC). Természetesen idén is lesz, két hét múlva (december 2-án és 3-án) Düsseldorfban jönnek össze az autósport…..
adam_hun 2011.11.22 19:51:06
www.youtube.com/watch?v=ddOcxXJmP28

akkor miert nem lehet igy megrendezni?azert az amerikaiak ha mast nem is,a marketinget vagjak...aszfalt,murva,tempo.mi kell meg?
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
A kiegészítők mindig fontosak, nincs ez másként a tech-kütyük esetében sem. A tablet pc-k rohamos térnyerése ugyan csak idénre várható, de néhány kellemes kiegészítő már most is kapható. A divatmárkák viszonylag hamar megtalálták a szegmenst, így tokból és táskából van…..
adam_hun 2011.01.20 14:34:07
A különleges témaparkok sorozatban egy újabb, friss, ropogós idén nyílt példány: USA, Orlando, Harry Potter-témapark, egészen pontosan: Wizarding World of Harry Potter. A park a Universal Orlando része, és egészen elképesztő sikere van: június 18-án nyitott…..
addict Láthatatlan óriásposzter 2010.11.07 11:10:00
Félig művészeti alkotás, félig társadalmi célú üzenet az az installáció, amelyet többek között kormányzati támogatásból hoztak léte az amerikai-kanadai határnál, Vancouver közelében. A kanadi kormány azért adott pénzt ennek a látványos és figyelemfelkeltő eszköznek…..
adam_hun 2010.11.07 17:20:58
A tovább után még egy kép, és lejjebb a döbbentes válasz!    ez kérem szépen egy beregfürdői strandon készült HENNA! A srác majdnem bele is fulladt az allergiás rohamba, amit a szer okozott neki! Szerintem ez a heg sajnos élete végéig ott fog díszelegni a karján, és…..
Miért is? Hát azért, mert a frufru fiatalít és majdnem mindenkinek jól áll. Ez egy olyan trükk, amivel egy csapásra 5 évet fiatalodhatsz! Ha pimaszul fiatal vagy, akkor viszont olyan bájt kölcsönöz a megjelenésednek, ami ellenállhatatlan. Szerintem mindenkinek ki kell próbálnia,…..
Argentína Mi így izgulunk 2010.06.12 15:04:00
Ez persze nem teljesen igaz, és jelen post szerzőjének kicsit lelkiismeretfurdalása is van, hiszen ezzel a videóval neki nyílt egyenes út Hollywood felé, nem pedig annak a Vamos Miklósnak, aki mostanában gyakorlatilag egyedül tartja a frontot a blogon. Azért nézzétek meg, mert jó…..