Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jucuska

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi/hétfő hajnali premier mellé forgat egy kibeszélő műsort az AMC, ami úgy néz ki, hogy a meghívott vendégek és a műsorvezető Szemző Áron megnézik az adott heti epizódot, majd jól kivesézik - pont mint a Talking Dead-ben a The Walking Dead-et. Jó, nem pont úgy, mert…..
Jucuska 2015.08.19 09:28:37
@Steve the Great: Ez nem igaz. Azt is sokszor mondja, hogy aha... aha... aha :D
Emlékeztek még arra a fantasztikus átalakulásra, amit Csap Viktorék műveltek egy budapesti panelkecóval? Nos, most megismételte a csodát egy 50 négyzetméteres lakótelepi lakással. Üvegre cserélte a belső válaszfalakat, a mennyezeten pedig "természetesen" láthatóvá tette a…..
Ahhoz nem sok kétség fér, hogy Nicole Kidman jó pár évvel ezelőtt egy csodálatos, gyönyörű nő volt. Aztán teltek az évek, jöttek a ráncok, azaz csak jöttek volna, ha nincs az a fránya botox, amitől ennek a szép nőnek ugyan kisimultak ráncai, ámde eltűntek a vonásai, a bája…..
Jucuska 2012.11.21 15:46:35
@Yarner: Ausztrál expressz :) imádtam
Fantasztikus összhang van a butikos posztolók között anélkül, hogy ennek tudatában lennének. Amíg Mimi a H&M pulcsikon bukott ki, addig, mint kiderült, ezzel egy időben Rufufu a C&A-ban kereste kétségbeesetten a választ arra, miért is gyűlöli a bolt a felnőtt nőket.…..
Egyszerűen nem jutott eszembe másik cím. Egy másik kedvenc blogomon, a Varánuszon Fabius kolléga napok óta könyörög, hogy valaki vagy cserélje ki a Duracelleket a Fényességesben, vagy kösse vissza a fülébe Habonyárpit, mert lassan ki fog törni a forradalom. A Fényességes…..
Jucuska 2012.07.27 09:28:05
Jucuska 2012.07.27 09:33:41
@gébics: KMK - közveszélyes munkakerülés. wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zvesz%C3%A9lyes_munkaker%C3%BCl%C3%
Jucuska 2012.07.27 09:35:13
@gébics: KÖZVESZÉLYES munkakerülés. Na, harmadszorra csak sikerül normálisan. hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zvesz%C3%A9lyes_munkaker%C3%BCl%C3%A9s.
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Jucuska 2012.04.24 08:24:50
@Ottó Pál: GYűlölet? Te vagy erre a legjobb példa. Ahogy elnézem nálad jobban senki nem gyűlöli a magyarokat.
Elég jól el lehet úgy éldegélni e kies honban, hogy még csak nem is találkozik az ember fia/lánya ilyesmivel. Sőt, a nők úgynevezett hátrányos helyzetét sem kell feltétlen észrevenni. Eddigi egyik munkahelyemen sem kerestem kevesebbet, mint férfikollégáim (bár a rádióban épp a…..
Jucuska 2012.04.17 12:56:45
@Mattheo Guilleaume: eddig még nem számoltam utána, de ha azt veszem, hogy este kb. 6-ra érek haza, és 10 előtt még soha nem sikerült befejeznem az aznapi házimunkát (mikor mit: főzés, mosogatás szinte minden nap, mosás, főzés, vasalás stb. alkalmanként), akkor valószínű még több is. A hétvégékről ne is beszéljünk
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Jucuska 2012.04.03 16:33:53
www.flickr.com/photos/9614328@N02/4732151924/
Én a Rendőrakadémiában még bírtam. Nem kellene már több showt vállalnia
comment:com Megújul a Ma Reggel 2012.03.30 15:30:00
Átalakul m1 (m2) reggeli közéleti-politikai magazinműsora a Ma Reggel. A felmérések, nézői igények alapján megújuló műsor hangvétele politikusabb, témaválasztása közéletibb, struktúrája átláthatóbb lesz. Reggel 6 és 8 között a nap legfontosabb híreivel, exkluzív…..
Naiv ügyfélnek márciusban átvették 150 ezer forintos foglalóját, aztán azóta se ablak, se pénz.Naiv ügyfél nem túl jó állapotú lakásában elérkezett az ablakcsere ideje. Mikor a pénz összegyűlt és megvoltak az árajánlatok, Naiv ügyfél kiválasztotta Sz. Józsefet…..
Jucuska 2011.10.11 09:16:22
@fghjk: le van írva, olvasd el: április vége. Szerződtek róla. akkor?
Jucuska 2011.10.11 10:03:05
@igazságos: hát, pedig ha nincs más megoldás, bíróságra kell menni. Azért van ennyi csaló, mert mindenki legyint, hogy á, százezerért nem érdemes. De ez a József szerintem nem is polgári jogi kategória, egyszerű csalás.
Jucuska 2011.10.11 10:07:43
@igazságos: abban is igazad van, hogy előleg nélkül senki nem csinál semmit. Mi is tavasszal cseréltettünk ablakot, kb. 350.000 volt a vége, és 100.000 előleget kért a vállalkozó, hát azt a hónapot nem kívánom senkinek, amíg meg nem jött az ablakkal. De megcsinálta, szépen,gyorsan, tisztán, szóval szerencsénk volt.
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
 A kávézós csaj halálából mindenféle következik: Nick idegbajos, mivel ő volt az utolsó vendég, és, ha jönnek a rendőrök meg az ujjlenyomatozás, akkor jujjmilesz. Angie viszont most, hogy vannak barátai meg munkája (ezúton is gratulálunk) nem akar továbbmenekülni, úgyhogy…..
Andrew és Alex nagy esküvői bejelentésének örömére a vőlegény jó messze élő anyja, Melinda Cominis érkezik látogatóba Hodge-ékhoz. Az első pillantásra is egyértelmű, hogy Melinda és Bree nem kompatibilisek. Alex anyuja középkorú pincérnőnek mondja magát, és mi tagadás,…..
Mary-Alice monológjával és azzal a drámai hírrel indítunk, hogy a békés kertvárost egy csendes csütörtöki délutánon elérte a bűnözési hullám, melynek keretében az élet durvább oldalával kellett szembesülnie a Lila akác közieknek egy felborogatott grillkészlet, egy csomó…..
Ma este a 3. évad utolsó epizódjához érkezik a Született feleségek, de - mint tegnap megírtuk - egyáltalán nem kell őszig rágnunk a körmünket a bazi nagy cliffhangerek miatt, a Tv2 ugyanis rendhagyó módon nem tart szünetet. A jövő héten a Titkok és hazugságok című…..
Anschluss az Auchanban! A történelemformáló hipermarket egyesítette a németül beszélő területeket. A másik megoldás, hogy nem értesültek arról, hogy ezt a veretes, nehezen megtanulható nyelvet ennek ellenére több országban is beszélik. G., a feljelentő ezt írta: Sziasztok! Úgy…..
Subba A vidám társulat 2007.07.11 16:01:00
Mi sem hittük, de létezik viccesebb dolog a heti iWiWes válogatásnál. Jó, igazából hittük. Viszont amikor az átlagember megálmodja, hogy ő sztár lesz, és meghallgatásokra jár, az ettől függetlenül mindig remekül sül el. Köszönjük Kamaszosnak a linkeket,…..