Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tzola

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balkáni állapotok között pihenik ki a rendőrök az árvízi védekezés fáradalmait: Fapados "lakosztály" ...ő már bárhol elalszik... Szinte egymás hegyén-hátán... Nem éppen a legkényelmesebb fekvőhely... Nekik legalább jutott matrac... Egy szőnyeg a kényelem…..
tzola 2010.06.12 19:05:13
@wlakos: Igen. ebben én is bízom. Bár nem hiszem hogy részt vállalnak egy ilyen feladatban, hiszen ott nem a billentyűt kell nyomkodni, és nem a szájukat kell tépni.
tzola 2010.06.12 19:12:15
@MagyarZizzi: Ez rendben. ebben igazad van. de egy kérdés: kaja nélkül mennyi homokzsákot tudsz lepakolni óránként? én ott voltam, úgyhogy tudom hogy 48 órán keresztül fent voltunk, senki sem sírt, senki sem könyörgött a kajáért, senki sem könyörgött a pihenőért és a pénzért. Egyszerűen tettük amit tennünk kell. Nem azért hogy hősök legyünk, hanem azért hogy segítsünk. Jó érzés volt, hogy más embereknek tudtunk segédkezni, olyan embereknek akiknek tényleg szükségük volt rá. Akik ezt megköszönték, akik hálásak voltak. Értük tettük, nem az érdem miatt, és nem azért hogy az ilyen kockafejűeknek, internetfüggő emberkéknek, önálló véleményalkotásra képtelen tömeglegényeknek, tizen- meg huszonéves kis tapasztalatlan hozzászólóknak megfeleljünk.
tzola 2010.06.12 19:17:28
@pcr: Tőled meg megkérdezném, hogy a munkaidődnek hány százalékát használod ki? nem tudom miért általánosítasz, miért rakod rá az egyetlen tapasztalatod alapján kiállított jelzőt a rendőrök összességére, de igazán nem is érdekel. Sajnos olyan emberek alkotnak véleményt, akik nem ismerik a rendőri intézkedések jogi oldalát, akik nem ismerik a feltételeket, akik nem ismerik a BTK-t, a közigazgatásjogot stb. Tehát nem ismerik azt hogy mit tehet egy rendőr, hogy ne kerüljön katonai ügyészség elé.