Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cilv27

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megújult szivarcsalád egyik legimpozánsabb tagja. Finom, hundorasi dohánylevelekből tekert, longfiller robusto. Szerencsére a gyűrűcímkét most egyben le tudtuk venni és nem tapadt a borítólevélhez, ami sajnos a Camacho gyakori hibája. Illata már a begyújtás előtt is erősen fás. Begyújtás után…..
cilv27 2017.11.03 21:21:05
Semmilyen bizonyítékot nem sikerült találni arra, hogy a homeopátiának bármilyen hatása is lenne egy rakás betegség esetében. Az erről szóló tanulmányt nemsokára hivatalosan is publikálják, de addig a homeopatáknak még van idejük megcáfolni annak tartalmát. Mivel ez az elmúlt…..
cilv27 2014.04.19 14:00:40
@eßemfaßom meg áll: a statisztikákról inkább ne is beszéljünk... ez mellesleg inkább azt bizonyítja, hogy a fejlettebb országokban eleve kevesebben betegednek meg, nem azt, hogy többen gyógyulnak meg. és az életszínvonal magassága miatt élnek tovább. és sokan halnak meg a nem megfelelő ivóvíz és higiéna miatt is a szegény országokban. nézd meg pl. a 2. viágháborús gyerekeknek (az én szüleim pl.)csak a fogazatát. az apámnak 40 éves korában már nem volt saját foga. és csont sovány volt 20 évesen. később tudtak "kompenzálódni" de ezt az időt megsínylették. azok is akiket nem vittek el.
cilv27 2014.04.20 10:54:13
@fene_: meg fogom próbálni. kérdés, hogy neked mi a hiteles...mindenesetre örülök, hogy az első hozzászólásod után sikerült kulturált mederbe terelni a kommunikációt.