Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xl

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bizony. Anyunak fájdalmai voltak, nem annyira fiatal már, és sikerült azonnal időpontot kapnunk egy szakorvoshoz, a kórházi szakrendelőbe. Amíg várakoztunk  a folyosón, hogy fogadjon, gyülekeztek a páciensek. Egyik hölgy megkérdezte, mi mennyi pénzt adunk az orvosnak? Mondtuk, semennyit. Ja, ő is…..
xl 2018.10.13 19:15:47
@VogelZsigmond: 35000 font / év szerintem nem egy durva fizetés ott(és ez még gondolom bruttó), egy nagyobb angol városban mennyiért bérelsz egy kis lakást havonta? 1500 fontért mondjuk minimum.
xl 2018.10.13 20:25:01
@VogelZsigmond: értem, de egy orvos azért jópár évet tanult, mielőtt elkezdhette a szakmáját, ott gondolom egy csomót fizetett is az egyetemre, szóval én valahogy úgy érzem többet is illene keresnie, mint a mekis alkalmazottnak.
xl 2018.10.13 20:46:24
@BiG74 Bodri: nem erről írtam... de azért megkérdőjelezni, hogy egy orvosnak többet kéne keresnie, mint egy mekis alkalmazottnak, az elég érdekes :) na de mindenkinek lehet véleménye nyilván.
A MÁV-ot gyakran éri az a vád, hogy rossz a szolgáltatása és magasak az árai. A Vouchercloud által közzétett térkép a vonatjegyek mérföldre (egy mérföld kb. 1,6 km) vetített árait vizsgálta az Európai Unióban. Magyarországon ez alapján 0,12 angol font jött ki (egy font…..
A legtöbb magyar tévéadón megfordult autós műsor új otthonra lelt, április 16-tól a Viasat 6 szombat esti műsorát erősítik Winklerék. A Totalcar, ami nem mellesleg ugyanannak a CEMP-nek a gyermeke, mint az Index és Comment:com is, 2002-ben indult a TV2-n, utána volt a Sportklubon és a DoQ-n…..
Darth Weber, a Tűszelep Fekete Lovagja elégedett volt a szituációs helyzettel. Sikeres volt legutóbbi invesztációs befektetése, így vehetett végre egy hétvégi víkendházat. Miközben a teraszán ülve baconszalonnába csavart paraván sajtot majszolt, tekert egyet a hifi hangerején.…..
Na, valahogy így kellett volna befejezni a sorozatot a tévében is.  ..
Voltam szavazni. Átjelentkező vagyok, ezért a Bocskai útra kellett mennem, mint ahogy azt már megírtam. Az a baj, hogy a vidéki szavazások hangulatához vagyok szokva, ahol a szavazásom időpontjában rendszeresen csak ketten tartózkodunk a helyiségben: én és a bizottság (hiába, kis…..
Megvan Brinkmann professzor autója? A klinika volt a sorozat címe, golfos Udóval, Christával és a Quelle-katalógusok mesevilágával a nyolcvanas évek végén. És az első Timothy Dalton-féle James Bond, a Halálos rémületben turistaautója Tangerben? Pedig ugyanaz az autó, de valóban…..
xl 2013.11.10 05:33:07
@NegyesHatos: grat, ez nagyon durva :)
Két kollégánk is jelezte, hogy a Petőfi Rádión az este 10 órai hírekben nem volt benne Horn Gyula halálhíre. Mivel a közrádió zenei csatornájának nincs olyan visszahallgatható archívuma, mint a Kossuthnak, így nem tudjuk csekkolni, hogy egyáltalán szerepelt-e a hírekben, de az…..
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
xl 2010.06.17 02:11:56
@Archenemy: hát ez tényleg furcsa.
Mondjuk az ilyen írások többsége nem az ateistákon/liberálisokon/homoszexuálisokon viccelődik, hanem a vidékieken/vallásosakon/jobbosokon, szóval nagyon meglepő, hogy ők reagálnak felháborodottan nagyobb számban...
De igazából mindegy is mit mondok, mert nyilván egy vidéki vallásos jobbos vagyok, szóval csak az indulat beszél belőlem.
Amúgy meg ha nem olvasol vissza pár bejegyzést, szerintem nem igazán jön le, hogy ez irónia lenne, bár lehet, hogy csak azért, mert vidéki vallásos jobbos vagyok.
Lehetne ezt kicsit normálisabban is csinálni, mert bár engem nem akaszt ki, azért én megértem, hogy ilyen sokan felháborodnak rajta.
xl 2010.06.17 02:13:44
@xl: ja, és mielőtt félreértené valaki, nem az idézett kommentelőnek akartam beszólni, csak arról jutott eszembe ez.